pankot13 Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Tak gdzieś do 1 cm.A ręka mi lata jak .... Za dużo kawy pijam ale to już nałóg nie do wyleczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Witam. Nie żebym się wymądrzał, bo mistrzem malowania to ja nie jestem, ale to chyba takie aż trudne nie jest. Ja zawsze maluję sobie bardzo delikatnie kontury danej plamy, a później je wypełniam kolorem. Jest to może bardziej pracochłonne, ale potem łatwiej się maluje. Nie wiem czy kolega pankot13 stosował tą samą metodę, może tak ? ? ? Kamo faktycznie bardzo ładne. Nie będziesz rozjaśniał tego zielonego ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Jaki dasz wash-brąz? Kamo jak i całokształt świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Pytałem o szczegóły Piotrka bo mamy od niedawna takie same aerografy ,więc to raczej wymiana doświadczeń. Podpinam sie do pytania Wojtka o rozjaśnienie zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Zielonego już nie będę rozjaśniał.Specjalnie go w niektórych wypełnieniach nie domalowywałem tak że gdzieniegdzie prześwituje.A wash dam kilka kolorków brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Powiem kródko na temat modelu... SZACUNECZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 BDB jedziesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Października 2011 Autor Share Napisano 19 Października 2011 Dzięki panowie. Położyłem kalkomanię i dałem mu płukanki po całości żeby zmienić trochę kolor.Widę na fotkach,że muszę gdzieniegdzie jeszcze pościerać.Jutro wash ciemniejszy i zajmę się chyba brudzeniem podwozia coby mógł stanąć na gumach.Te Dragonowskie kalkomanie w tym modelu są dość grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Bajka. Będziesz lekko podniszczał kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Pięknie Piotruś Jakie płukanki robiłeś/kolor itd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Października 2011 Autor Share Napisano 19 Października 2011 Dzięki. Na razie dałem brunat krapowy i sepie. Kalki coś się podskrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Kamo wyszło super. Czekam na kolejne odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Dzięki. Puma stoi już na kołach a ja walczę z brudzeniem podwozia. Cholercia zapomniało mi się o numerach rejestracyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Mocno ściemniał zrób mu jaśniejszą biedronke będzie gucio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Mocno ściemniał zrób mu jaśniejszą biedronke będzie gucio. Trochę ściemniał Rafał ale fotki przekłamują.W dziennym świetle jest dużo jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Mi się wydaje że fotki są ciemne, ale wygląda niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Mocno ściemniał zrób mu jaśniejszą biedronke będzie gucio. Trochę ściemniał Rafał ale fotki przekłamują.W dziennym świetle jest dużo jaśniej. Aaaa no to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Października 2011 Autor Share Napisano 22 Października 2011 Model dostał trochę obić. Teraz czas na pigmenty.Muszę się też zająć kołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Jestem pod wrażeniem Twojej pracy ,ja ze swoimi mogę się schować głęboko do szuflady Czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Października 2011 Autor Share Napisano 22 Października 2011 Jestem pod wrażeniem Twojej pracy ,ja ze swoimi mogę się schować głęboko do szuflady Hmm myślę,że bardzo grubo przesadzasz. Model jakich dziesiątki na tym forum. Muszę coś pokombinować z tymi tablicami bo są za białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Te skrajniki to z Edka czy Abera? Został Ci może taki jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Października 2011 Autor Share Napisano 22 Października 2011 To chyba pudełkowe Dragona Konrad.Były niestety tylko 4. Ale RB takie produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Model jest fest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 I bomba a kto tu nie zagląda ten trąba. Bo naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Nie brudź go mocno tak jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi