pankot13 Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Dzięki Panowie. Delikatnie podziałałem pigmentami,ale widzę,że gdzieniegdzie jest to trochę do poprawy. Stan obecny; Poprawię jeszcze koła oraz powalczę z rdzą na tłumikach. No i zostało jeszcze malowanie łopat,siekiery i podnośnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Super. Niestety ale ja nie potrafię dojść do takiego poziomu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 No po prostu pieknie ,szczęka mi się poturlała pod biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 piękna Puma, zawsze mi się podobał ten pojazd a jeszcze w takim wykonaniu... bajka. Już teraz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Po oglądnięciu całego tematu jednak chyba zacznę odkładać na ten aerograf bo moja pIwata przy tym wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Piotrek... a raczej guru, twórz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Piękna jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Dzięki Panowie,że wam się podoba moja dotychczasowa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 IMO tłumik mało pordzewiały daj troche więcej żółtych odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Bajka. Używałeś tylko pigmentów czy innych wynalazków też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Rafał z tłumikiem jeszcze powalczę Krzysiek do końcowego brudzenia używałem samych pigmentów.Zapewne chodzi Ci o to czy używałem chemii AK? A więc po zakupie jednej buteleczki specyfiku AK Streaking grime doszedłem do wniosku,że szkoda mi na nie kaski. To zwykła farba olejna z medium.Każdy może sobie sam takie coś zmajstrować.A efekt wychodzi taki sam.No chyba,że ktoś jest leniwy i cierpi na nadmiar gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Października 2011 Autor Share Napisano 27 Października 2011 Zapraszam do galerii; http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=29422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi