kornik_69 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Kiedy marudzę, to marudzę , ale dzisiaj Gratulacje. Znaczy się, rozwijamy się Modelarsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 Dzięki Panowie No w końcu bo najwyższa pora Też się przełamałem się i wystawiłem go na Festiwalu w Jaworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Gr fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Pieknie Ci wyszedł, mam go również na półce (w pudełku ) postanowiłem się do niego przyłożyć i na razie szperam za waloryzacją, zakupiłem już blachy Eduarda, szukam rónież innych rzeczy np z uzbrojenia - jeśli ktoś może coś doradzić to jestem otwarty na polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Witaj tombie01, nie obwieszaj go uzbrojeniem to nie amerykański eF ;p Ołówek świetnie prezentuje się w takiej konfiguracji jak moją albo z podwieszonym zbiornikiem 490L pod kadłubem i dwoma rakietami szkolnymi na zewnętrznych węzłach. Jeżeli nie masz jeszcze zakupionych kolorów do niego to doradzę Ci że kadłub malowałem humrolem 127 który jest prawie że idealny z oryginałem. Jeżeli podczas pracy będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało na priv to postaram się pomóc bo akurat ten egzemplarz znam na wylot :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Jeśli chodzi o uzbrojenie to możesz do naszego MF dokupić dostępne: UB-16, FAB-250 (Aerobonus) i w zasadzie tyle. Więcej uzbrojenia ma zestaw Eduarda. Rakiety szkolne - tylko jedna sztuka na s-t (łatwo przerobić zwykłą R-3S z zestawu). Pamiętaj o wymianie garba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 UB-16 i UB-32 robią w żywicy Aires i Eduard jako osobne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Model szyszka, co tu dużo gadać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi