babcia131 Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Kiedy marudzę, to marudzę , ale dzisiaj Gratulacje. Znaczy się, rozwijamy się Modelarsko Cytuj
radzio_f Napisano 12 Września 2011 Autor Napisano 12 Września 2011 Dzięki Panowie No w końcu bo najwyższa pora Też się przełamałem się i wystawiłem go na Festiwalu w Jaworznie. Cytuj
tombie01 Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 Pieknie Ci wyszedł, mam go również na półce (w pudełku ) postanowiłem się do niego przyłożyć i na razie szperam za waloryzacją, zakupiłem już blachy Eduarda, szukam rónież innych rzeczy np z uzbrojenia - jeśli ktoś może coś doradzić to jestem otwarty na polecenia. Cytuj
radzio_f Napisano 16 Września 2011 Autor Napisano 16 Września 2011 Witaj tombie01, nie obwieszaj go uzbrojeniem to nie amerykański eF ;p Ołówek świetnie prezentuje się w takiej konfiguracji jak moją albo z podwieszonym zbiornikiem 490L pod kadłubem i dwoma rakietami szkolnymi na zewnętrznych węzłach. Jeżeli nie masz jeszcze zakupionych kolorów do niego to doradzę Ci że kadłub malowałem humrolem 127 który jest prawie że idealny z oryginałem. Jeżeli podczas pracy będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało na priv to postaram się pomóc bo akurat ten egzemplarz znam na wylot :P Cytuj
young Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 Jeśli chodzi o uzbrojenie to możesz do naszego MF dokupić dostępne: UB-16, FAB-250 (Aerobonus) i w zasadzie tyle. Więcej uzbrojenia ma zestaw Eduarda. Rakiety szkolne - tylko jedna sztuka na s-t (łatwo przerobić zwykłą R-3S z zestawu). Pamiętaj o wymianie garba. Cytuj
karambolis8 Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 UB-16 i UB-32 robią w żywicy Aires i Eduard jako osobne dodatki. Cytuj
error.exe Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 Model szyszka, co tu dużo gadać :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi