Konrad C Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Witam! Dzięki. Fajnie, że model się Wam podoba. Lecz los chciał tak, że H39 trafi w inne ręce. Zaraz po skończeniu otrzymałem wiadomość dotyczącą oferty sprzedaży... ... no i kupiłem sobie za niego Stuga III z Dragona w 1/35 (chyba lepszy nie?) Podstawka będzie do H35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Fajne plamy, jechałeś z pędzla czy aero? Jeśli z aero to jak maskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Pędzel zielony jak i brąz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Ładnie sie to zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Właściwie to on już ma finisha. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Model bardzo mi się podoba mam pytanko co to są za dziury?? I jeszcze jedno nie znam się i mogę być w błędzie ale czy ten łańcuch nie jest za duży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Łańcuch ciut za duży aczkolwiek może być. Dziury to pozostałości po włazach. Wzorowane na fotkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Ładnie wymalowany Czekam na podstawkę, może mnie zainspiruje do dokończenia mojej pod KW-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Fajna pchełka, ale wydaje mi się że źle zinterpretowałeś fotkę z "pozostałościami po włazach". Jeżeli to nie jest wrak to te dziury nie mają sensu - chyba, że kierowca chciał zostać zastrzelony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Witam! Model "prima sort" tylko te dziurwy mi jakoś nie leżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Dziury dziwne reszta git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi