Alex304 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Witam wszystkich którzy bardziej lub mniej śledzili moje zmagania z Bismarckiem przez ten dłuuuugi czas Mam przyjemność zaprosić na finałową galerię i tylko tak po cichu liczę, że nie wyszło najgorzej No to jedziemy Dziękuję wszystkim za doping Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kami Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 GRATULACJE !!! Piękny model wyciągnąłeś z Academy A i jeżeli mógłbyś to wstaw fotki w pełnym rozmiarze, bo troszkę niewygodne te miniaturki Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Kami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted September 28, 2011 Super Moderator Share Posted September 28, 2011 Super- na prawdę fajny model Miło się go ogląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał15 Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Piękny. A teraz zasłużona skrzynka . Fajnie się go ogląda pomimo że jest to model ACADEMY i użyłeś tylko jednego zestawu blaszek. Jestem pod wrażeniem. Jedyne co mu chyba brakuje to malowanie okien na pomoście bojowym. Ale za to jest czysto wykonany. I to właśnie mi się podoba bo lubię modele prosto ze stoczni. Pozdrawiam Michał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhayader Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Bardzo ładny! Podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Przyłączam się do kolegów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macisso Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 No to teraz ja. Widziałem galerie tuż po jej otwarciu, ale jakoś nie było czasu na skrobnięcie postu. To jest bardzo pracochłonny model więc fajnie że się nie poddałeś. Efekt końcowy robi wrażenie. Wiem że Twoim celem było wykonanie modelu jak z pod Igły, zatem nie będę się dopatrywał braku waschy. Jest super i tego się trzymajmy. Duże albo i nawet cysterna Jak spoglądam na swoją półkę to wiem że fajnie jest mieć Bismarcka w swojej kolekcji Jeszcze raz dobra robota! Edit: Olinowanie bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotter Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Kawał dobrej roboty. Z wielką przyjemnością obejrzałem galerię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex304 Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 Witam Bardzo dziękuję wszystkim za tyle pochlebnych opinii Jestem na prawdę szczęśliwy, że udało mi się osiągnąć taki efekt, bo prawdę mówiąc miałem obawy o to jak wyjdzie w całości. Piękny model wyciągnąłeś z Academy A i jeżeli mógłbyś to wstaw fotki w pełnym rozmiarze, bo troszkę niewygodne te miniaturki Dzięki, Kami kliknij na fotkę to pokaże się w pełnej wielkości Piękny. Fajnie się go ogląda pomimo że jest to model ACADEMY i użyłeś tylko jednego zestawu blaszek. Jestem pod wrażeniem. Jedyne co mu chyba brakuje to malowanie okien na pomoście bojowym. Ale za to jest czysto wykonany. Tak Michał15też myślę, że udało mi się wycisnąć ten zestaw. Choć użyłem tylko 1 zestawu waloryzacyjnego Edka (szczerze to żałuję, że nie zakupiłem innych no ale w danym czasie tak wyszło). Co do okien to powiem Ci, że tak jak jest podoba mi się No to teraz ja.Widziałem galerie tuż po jej otwarciu, ale jakoś nie było czasu na skrobnięcie postu. To jest bardzo pracochłonny model więc fajnie że się nie poddałeś. Efekt końcowy robi wrażenie. Wiem że Twoim celem było wykonanie modelu jak z pod Igły, zatem nie będę się dopatrywał braku waschy. Jest super i tego się trzymajmy. Duże albo i nawet cysterna Jak spoglądam na swoją półkę to wiem że fajnie jest mieć Bismarcka w swojej kolekcji Jeszcze raz dobra robota! Edit:Olinowanie bomba Macisso wielkie dzięki,sam wiesz ile potu z nas wyciągnął ten model. Miło mi, że podoba Ci się efekt końcowy. Co do washy to maznąłem tu i ówdzie a olinowanie.. cóż jestem z niego dumny! Raz jeszcze wszystkim wielkie dzięki za pomoc i doping Do zobaczenia przy RM Pola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Duke Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 A co robi dalmierz na wieży Anton ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macisso Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 A co robi dalmierz na wieży Anton ? To ja pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Alexa Dalmierz na wierzy Anton został usunięty bodajże pod koniec roku 40-go kiedy Bismarck przeszedł pewne poprawki po wstępnych testach, zatem na chwilę wejścia do służby wszystkie 4 wierze posiadały dalmierze Pozdrawiam Maciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex304 Posted October 3, 2011 Author Share Posted October 3, 2011 yeah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarris Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 olinowanie-cud,miod,ultramaryna- chyle czolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Alex304, sympatyczny "czyścioch" . N/t pokładu już wojowaliśmy, więc nie wracam do tematu. Generalnie jak przejadły mi się B&T, to zawsze miło jest oglądać efekty dobrej pracy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts