Alex304 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Witam wszystkich którzy bardziej lub mniej śledzili moje zmagania z Bismarckiem przez ten dłuuuugi czas Mam przyjemność zaprosić na finałową galerię i tylko tak po cichu liczę, że nie wyszło najgorzej No to jedziemy Dziękuję wszystkim za doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 GRATULACJE !!! Piękny model wyciągnąłeś z Academy A i jeżeli mógłbyś to wstaw fotki w pełnym rozmiarze, bo troszkę niewygodne te miniaturki Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Września 2011 Super Moderator Share Napisano 28 Września 2011 Super- na prawdę fajny model Miło się go ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Piękny. A teraz zasłużona skrzynka . Fajnie się go ogląda pomimo że jest to model ACADEMY i użyłeś tylko jednego zestawu blaszek. Jestem pod wrażeniem. Jedyne co mu chyba brakuje to malowanie okien na pomoście bojowym. Ale za to jest czysto wykonany. I to właśnie mi się podoba bo lubię modele prosto ze stoczni. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Bardzo ładny! Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Przyłączam się do kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 No to teraz ja. Widziałem galerie tuż po jej otwarciu, ale jakoś nie było czasu na skrobnięcie postu. To jest bardzo pracochłonny model więc fajnie że się nie poddałeś. Efekt końcowy robi wrażenie. Wiem że Twoim celem było wykonanie modelu jak z pod Igły, zatem nie będę się dopatrywał braku waschy. Jest super i tego się trzymajmy. Duże albo i nawet cysterna Jak spoglądam na swoją półkę to wiem że fajnie jest mieć Bismarcka w swojej kolekcji Jeszcze raz dobra robota! Edit: Olinowanie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Kawał dobrej roboty. Z wielką przyjemnością obejrzałem galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex304 Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Witam Bardzo dziękuję wszystkim za tyle pochlebnych opinii Jestem na prawdę szczęśliwy, że udało mi się osiągnąć taki efekt, bo prawdę mówiąc miałem obawy o to jak wyjdzie w całości. Piękny model wyciągnąłeś z Academy A i jeżeli mógłbyś to wstaw fotki w pełnym rozmiarze, bo troszkę niewygodne te miniaturki Dzięki, Kami kliknij na fotkę to pokaże się w pełnej wielkości Piękny. Fajnie się go ogląda pomimo że jest to model ACADEMY i użyłeś tylko jednego zestawu blaszek. Jestem pod wrażeniem. Jedyne co mu chyba brakuje to malowanie okien na pomoście bojowym. Ale za to jest czysto wykonany. Tak Michał15też myślę, że udało mi się wycisnąć ten zestaw. Choć użyłem tylko 1 zestawu waloryzacyjnego Edka (szczerze to żałuję, że nie zakupiłem innych no ale w danym czasie tak wyszło). Co do okien to powiem Ci, że tak jak jest podoba mi się No to teraz ja.Widziałem galerie tuż po jej otwarciu, ale jakoś nie było czasu na skrobnięcie postu. To jest bardzo pracochłonny model więc fajnie że się nie poddałeś. Efekt końcowy robi wrażenie. Wiem że Twoim celem było wykonanie modelu jak z pod Igły, zatem nie będę się dopatrywał braku waschy. Jest super i tego się trzymajmy. Duże albo i nawet cysterna Jak spoglądam na swoją półkę to wiem że fajnie jest mieć Bismarcka w swojej kolekcji Jeszcze raz dobra robota! Edit:Olinowanie bomba Macisso wielkie dzięki,sam wiesz ile potu z nas wyciągnął ten model. Miło mi, że podoba Ci się efekt końcowy. Co do washy to maznąłem tu i ówdzie a olinowanie.. cóż jestem z niego dumny! Raz jeszcze wszystkim wielkie dzięki za pomoc i doping Do zobaczenia przy RM Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 A co robi dalmierz na wieży Anton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 A co robi dalmierz na wieży Anton ? To ja pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Alexa Dalmierz na wierzy Anton został usunięty bodajże pod koniec roku 40-go kiedy Bismarck przeszedł pewne poprawki po wstępnych testach, zatem na chwilę wejścia do służby wszystkie 4 wierze posiadały dalmierze Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex304 Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 yeah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 olinowanie-cud,miod,ultramaryna- chyle czolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Alex304, sympatyczny "czyścioch" . N/t pokładu już wojowaliśmy, więc nie wracam do tematu. Generalnie jak przejadły mi się B&T, to zawsze miło jest oglądać efekty dobrej pracy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi