witek@ Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Witam, W końcu doczekaliśmy się chwili końca projektu.Projektu który wystawił moją cierpliwość na wielką próbę.Czas poświęcony na budowę dioramy dał by zapewne kolejny model ale i tak nie uważam,że zmarnowałem czas.Choć pewnie w przyszłości już nic takiego nie zbuduję Tak czy owak zapraszam do galerii będącej zwieńczeniem kilku miesięcy benedyktyńskiej pracy.Niech obraz i model bronią się samodzielnie.Zapraszam : Kilka zdjęć pokazujących skalę projektu : Kilka zdjęć z epoki : Cytuj
BALROG Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Kilka zdjęć z epoki : Moje ulubione Szacuneczek Cytuj
Maciej Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Świetna robota. Bardzo mnie się podoba! Pozdrawiam, Maciej Cytuj
error.exe Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Gdzie można kupić taką gigantyczną baterie i spotkać giganta o twarzy dziecka ? Jak na moje oko zajefajnie Ci to wyszło ? Cytuj
BALROG Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Gratulacje fotki tygodnia, choć uważam że lepsze zdjęcie mogło na nia trafić na przykład z epoki Cytuj
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Napisano 2 Października 2011 Gdzie można kupić taką gigantyczną baterie i spotkać giganta o twarzy dziecka ? Jak na moje oko zajefajnie Ci to wyszło ? To kadry z podróży Guliwera Gratulacje fotki tygodnia, choć uważam że lepsze zdjęcie mogło na nia trafić na przykład z epoki Podobnie uważam ale jak widać gusta są różne Nie mniej fota tygodnia cieszy Cytuj
kamil83 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Witam! Świetna diorama. W pierwszej chwili myślałem, że woda jest prawdziwa. Efekt psują figurki, ja bym ich nie dawał w ogóle. Poza tym świetne. Gratuluję Cytuj
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Napisano 2 Października 2011 Efekt psują figurki, ja bym ich nie dawał w ogóle. Tu będę się upierał przy figurkach ,zwłaszcza ,że to diorama. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Października 2011 Super Moderator Napisano 2 Października 2011 Fajne - robi sympatyczne wrażenie PS - coś mi tu nie gra z tą banderą - czy ona nie powinna byc przypadkiem na maszcie dziobowym zamiast gdzieś na wantach masztu głównego ? Cytuj
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Napisano 2 Października 2011 Fajne - robi sympatyczne wrażenie PS - coś mi tu nie gra z tą banderą - czy ona nie powinna byc przypadkiem na maszcie dziobowym zamiast gdzieś na wantach masztu głównego ? Marcin bandera wisi tam gdzie wisieć powinna na kilku zdjęciach archiwalnych widać,że bandera wisi właśnie tam gdzie ja umiejscowiłem na modelu. Cytuj
taltos1 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Gratulacje fotki Admina Pięknie to wszystko wyszło, miałeś masę roboty przy tym projekcie, ale efekt rewelka, kopara opada Jaki teraz model w planach Pozdrawiam Cytuj
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Napisano 2 Października 2011 Gratulacje fotki Admina Pięknie to wszystko wyszło, miałeś masę robotyprzy tym projekcie, ale efekt rewelka, kopara opada Jaki teraz model w planach Pozdrawiam Dziękuję bardzo.Ciesze się gdy praca którą włożyłem w projekt znajduje uznanie.To motywuje. Co dalej....hmmm HMS Rodney w kamo z 43 roku Cytuj
taltos1 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 hmmm HMS Rodney w kamo z 43 roku Super, piękny okręt, będę kibicował To będzie malowanie z kamo na pokładzie Pozdrawiam Cytuj
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Napisano 2 Października 2011 To będzie malowanie z kamo na pokładzie Pozdrawiam Tak z kamo na pokładzie Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Października 2011 Super Moderator Napisano 2 Października 2011 Fajne - robi sympatyczne wrażenie PS - coś mi tu nie gra z tą banderą - czy ona nie powinna byc przypadkiem na maszcie dziobowym zamiast gdzieś na wantach masztu głównego ? Marcin bandera wisi tam gdzie wisieć powinna na kilku zdjęciach archiwalnych widać,że bandera wisi właśnie tam gdzie ja umiejscowiłem na modelu. A to wszystko zatem gitarrrrraaaa Cytuj
Robo Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 ...jednak z Warta varto - graty, piekny model - całosc robi swietne wrazenie Cytuj
taltos1 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Tak z kamo na pokładzie O to będzie się działo Czekam zatem na relację Pozdrawiam Cytuj
Kami Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Śliczności Cóż można więcej powiedzieć... widać, że włożyłeś w ten model serce Gratuluję Tak z kamo na pokładzie Pozdrawiam Kami Cytuj
Macisso Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Piękny! Co ja będę się rozpisywał. Wystarczy chyba że powiem że chciał bym mieć takie cudo w domu Fotka admina zasłużona w 100% Jeszcze raz gratuluję ciekawej relacji i co najważniejsze- świetnego efektu końcowego Pozdrawiam Maciek Cytuj
Forest Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Ostatnie zdjęcie, jak zresztą i reszta, wgniata w ziemię Wielki szacunek i Wieeeelkie Cytuj
tofik Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Po prostu rewelacja . Jak dla mię to już jest nanotechnologia Cytuj
GEM Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Gratuluję fotki tygodnia. Z ciekawości czasami wpadałem do warsztatu. Na początku piszesz o benedyktyńskiej pracy. Śmiało możesz kandydować do miana Przeora zakonu. Piękna praca. BRAWO. Cytuj
witek@ Napisano 3 Października 2011 Autor Napisano 3 Października 2011 Ciesze się z tak ciepłego przyjęcia modelu.Zwłaszcza,że powstawał w pośpiechu i błędów nie uniknąłem.Miejmy nadzieję ,że dzięki waszemu dopingowi następne będą jeszcze lepsze.Coś musi być w tym modelu bo nawet moja teściowa wydusiła z siebie słowo ŚLICZNY Cytuj
wielkamucha Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Moje ulubione. Jakby je trochę rozmazać i zrobić "ziarno", to wtedy będą nie do odróżnienia od oryginałów z epoki - ostatnie wręcz wygląda, jak zrobione z samolotu . Pozostaje mi tylko przyłączyć się do gratulacji Fotki Admina bzzz-bzzz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi