witek@ Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Witam, W końcu doczekaliśmy się chwili końca projektu.Projektu który wystawił moją cierpliwość na wielką próbę.Czas poświęcony na budowę dioramy dał by zapewne kolejny model ale i tak nie uważam,że zmarnowałem czas.Choć pewnie w przyszłości już nic takiego nie zbuduję Tak czy owak zapraszam do galerii będącej zwieńczeniem kilku miesięcy benedyktyńskiej pracy.Niech obraz i model bronią się samodzielnie.Zapraszam : Kilka zdjęć pokazujących skalę projektu : Kilka zdjęć z epoki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Kilka zdjęć z epoki : Moje ulubione Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Świetna robota. Bardzo mnie się podoba! Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Gdzie można kupić taką gigantyczną baterie i spotkać giganta o twarzy dziecka ? Jak na moje oko zajefajnie Ci to wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Gratulacje fotki tygodnia, choć uważam że lepsze zdjęcie mogło na nia trafić na przykład z epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Gdzie można kupić taką gigantyczną baterie i spotkać giganta o twarzy dziecka ? Jak na moje oko zajefajnie Ci to wyszło ? To kadry z podróży Guliwera Gratulacje fotki tygodnia, choć uważam że lepsze zdjęcie mogło na nia trafić na przykład z epoki Podobnie uważam ale jak widać gusta są różne Nie mniej fota tygodnia cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Witam! Świetna diorama. W pierwszej chwili myślałem, że woda jest prawdziwa. Efekt psują figurki, ja bym ich nie dawał w ogóle. Poza tym świetne. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Efekt psują figurki, ja bym ich nie dawał w ogóle. Tu będę się upierał przy figurkach ,zwłaszcza ,że to diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Października 2011 Super Moderator Share Napisano 2 Października 2011 Fajne - robi sympatyczne wrażenie PS - coś mi tu nie gra z tą banderą - czy ona nie powinna byc przypadkiem na maszcie dziobowym zamiast gdzieś na wantach masztu głównego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Fajne - robi sympatyczne wrażenie PS - coś mi tu nie gra z tą banderą - czy ona nie powinna byc przypadkiem na maszcie dziobowym zamiast gdzieś na wantach masztu głównego ? Marcin bandera wisi tam gdzie wisieć powinna na kilku zdjęciach archiwalnych widać,że bandera wisi właśnie tam gdzie ja umiejscowiłem na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Gratulacje fotki Admina Pięknie to wszystko wyszło, miałeś masę roboty przy tym projekcie, ale efekt rewelka, kopara opada Jaki teraz model w planach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Gratulacje fotki Admina Pięknie to wszystko wyszło, miałeś masę robotyprzy tym projekcie, ale efekt rewelka, kopara opada Jaki teraz model w planach Pozdrawiam Dziękuję bardzo.Ciesze się gdy praca którą włożyłem w projekt znajduje uznanie.To motywuje. Co dalej....hmmm HMS Rodney w kamo z 43 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 hmmm HMS Rodney w kamo z 43 roku Super, piękny okręt, będę kibicował To będzie malowanie z kamo na pokładzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 To będzie malowanie z kamo na pokładzie Pozdrawiam Tak z kamo na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Października 2011 Super Moderator Share Napisano 2 Października 2011 Fajne - robi sympatyczne wrażenie PS - coś mi tu nie gra z tą banderą - czy ona nie powinna byc przypadkiem na maszcie dziobowym zamiast gdzieś na wantach masztu głównego ? Marcin bandera wisi tam gdzie wisieć powinna na kilku zdjęciach archiwalnych widać,że bandera wisi właśnie tam gdzie ja umiejscowiłem na modelu. A to wszystko zatem gitarrrrraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 ...jednak z Warta varto - graty, piekny model - całosc robi swietne wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Tak z kamo na pokładzie O to będzie się działo Czekam zatem na relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Śliczności Cóż można więcej powiedzieć... widać, że włożyłeś w ten model serce Gratuluję Tak z kamo na pokładzie Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Piękny! Co ja będę się rozpisywał. Wystarczy chyba że powiem że chciał bym mieć takie cudo w domu Fotka admina zasłużona w 100% Jeszcze raz gratuluję ciekawej relacji i co najważniejsze- świetnego efektu końcowego Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Czapki z głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Ostatnie zdjęcie, jak zresztą i reszta, wgniata w ziemię Wielki szacunek i Wieeeelkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Po prostu rewelacja . Jak dla mię to już jest nanotechnologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Gratuluję fotki tygodnia. Z ciekawości czasami wpadałem do warsztatu. Na początku piszesz o benedyktyńskiej pracy. Śmiało możesz kandydować do miana Przeora zakonu. Piękna praca. BRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Ciesze się z tak ciepłego przyjęcia modelu.Zwłaszcza,że powstawał w pośpiechu i błędów nie uniknąłem.Miejmy nadzieję ,że dzięki waszemu dopingowi następne będą jeszcze lepsze.Coś musi być w tym modelu bo nawet moja teściowa wydusiła z siebie słowo ŚLICZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Moje ulubione. Jakby je trochę rozmazać i zrobić "ziarno", to wtedy będą nie do odróżnienia od oryginałów z epoki - ostatnie wręcz wygląda, jak zrobione z samolotu . Pozostaje mi tylko przyłączyć się do gratulacji Fotki Admina bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi