nicpon Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Mini ludzie wymiatają w sumie jak i reszta Oczywiście gratulacje fotki admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Droga Mucho, czy taka fotka satysfakcjonuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Piękny okręt Ci wyszedł. Ta diorama to coś pięknego. Sam model widziałem ale teraz to na żywo musi być oszałamiający widok. Oczywiście bateria obrazuję nam wielkość a raczej małość przedsięwzięcia. Jeśli tak będą wyglądały twoje następne projekty to już czekam na kolejną porcję pięknej 700-setki. A masz już plany jaki następny będziesz robił? Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Moje ulubione. Dobry wybór Choć pewnie w przyszłości już nic takiego nie zbuduję Mam nadzieję, że jednak tak, bo nie ujmując nic modelowi, diorama, a w szczególności nadbrzeże, jest rewelacyjne. Rzadko zaglądam w siedemsetki, bo wydawało mi się, że w tej skali są już zbyt duże uproszczenia i mała ilość szczegółów. Patrząc na Twój model muszę zrewidować ten pogląd. Chciałbym tak wyglądające modele robić w 1:350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NSX Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 klapka mi opada jak widzę takie cuda ;) tylko ta woda jakoś tak ... dziwnie się marszczy czy mi się wydaje? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 4 Października 2011 Autor Share Napisano 4 Października 2011 wydawało mi się, że w tej skali są już zbyt duże uproszczenia i mała ilość szczegółów. Patrząc na Twój model muszę zrewidować ten pogląd. Chciałbym tak wyglądające modele robić w 1:350 Cóż mam powiedzieć jako wielki miłośnik siedemsetek....Chyba tylko tyle,że można zdetalizować 700-tkę na poziomie 350-tki.Wiem,że moje i nie tylko 700-tki nie muszą się wstydzić swoich większych kuzynów z 350-ki.Fakt wymagają nieco więcej pracy mimo mniejszych gabarytów ale efekt zazwyczaj to rekompensuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Super praca. Zapiera dech. Trudno nie zabrać głosu w tak poważnej sprawie. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszKnight Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Jakim cudem To jest takie małe? piękne, miło się patrzy, woda jakby miała się wylać z tej podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Października 2011 Autor Share Napisano 10 Października 2011 Skala 1/700 ...takim cudem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Gratulacje, efektowna dioramka woda robi super wrazenie, holownik i tabor kolejowy - super dopełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Października 2011 Autor Share Napisano 10 Października 2011 Nie wiem czy super. To moja pierwsza w życiu dioramka z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Dobrze to napisałeś z prawdziwego zdarzenia. i tego się trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Odświeżyłem sobie wątek - zdjęcia czarno-białe wgniatają w fotel !! A teraz kolego, czekamy na podobną dioramę w 1/350 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Odświeżyłem sobie wątek - zdjęcia czarno-białe wgniatają w fotel !! A teraz kolego, czekamy na podobną dioramę w 1/350 ... Wallace...Muszę Cię rozczarować za 350 się nie chwytam.Nie czuję klimatu,wszystko takie duże a jak pomyślę ile można detali wpakować do 350-tki taki krążownik w nadbrzeżem w 350-tce to spokojnie 3- lata pracy.Po za tym w 350-tce robi większość więc ja sobie pozostanę w swojej niszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Po za tym w 350-tce robi większość więc ja sobie pozostanę w swojej niszy I super, 1:700 moja ulubiona skala Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 I super, 1:700 moja ulubiona skala Pozdrawiam No i wybór mamy w 700-tce zdecydowanie większy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Nic nie powiem...model broni się sam i to z duuużą rezerwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Gratulacje!Widac ogrom pracy.Nie chce sie czepiac,tylko z tym olinowaniem to ma tak byc?takie jakies rozczochrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Gratulacje!Widac ogrom pracy.Nie chce sie czepiac,tylko z tym olinowaniem to ma tak byc?takie jakies rozczochrane Olinowanie na zdjęciach ze sporą porcją kurzu ;-) Aktualnie jest już czyste ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Tak tez myslalem ze to tylko kurz,ale chcialem sie upewnic.Szacuneczek.1 LIGA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi