bazylms Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Świetnie ci wyszło to cieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Podoba mi się fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Zimmerit ładny, ale zostawiłeś za szerokie pasy pod osłony wydechu. Spawy radzę robić z Milliputa. Kolor lufy wewnątrz ? - Goła wypolerowana stal. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Cieszy ze sie widzi.Tylna plyta-coz-do poprawy-nie ma bolu-chociaz zimm bedzie wygladal jednakowo.Te poprzednie proby byly robione grzebieniami Tamiyi,a reszte chce robic kolkiem AFV.Wash zrobiony.Jak beda jutro obicia to zapodam fotki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Kolejny update po nocy.Zadalem washa,potem troche oleii.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Nie wiem ile z tego będzie widać w złożonym modelu ale wygląda bardzo realistycznie a myślę, że będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 W dalszy ciągu mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jest nieźle. Dla mnie brakuje jeszcze pigmentów, szczególnie na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Świetna robota, aż szkoda zakrywać wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Czesc.Wnetrze bedzie dosc dobrze widoczne-cala gorna klapa bedzie sciagana-przynajmniej gorna czesc wanny,siedziska zalogi juz mniej.Pigmentow tez troche zadam ale to raczej na koncu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Sorry poszlo 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Witam.Maly update po miesiacu.Zimm polozony choc nie powiem ze szlo gladko.Powykanczalem tez krawedzie przy otworach-widoczne byly laczenia warstw plastiku.Sklecilem tez plyte nad silnikiem-jakos szpary wydawaly mi sie za duze wiec zaszpachlowalem je.Teraz dorabiam sruby mocujace gore wanny z dolem-po scieciu tychze oczywiscie pare zabraklo-polecialyyyyy gdzies na podloge. Waham sie tez nad malowaniem,malowanie typu ambush-moze macie jakies ciekawsze propozycje? Sturmtiger and Sturmpanzer in combat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 mam pytanko...jaka pasta robiles Zimmerit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombee Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 math, jest napisane na pierwszej stronie topica - bialy miliput. wojtas świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Zimmerit pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 mam pytanko...jaka pasta robiles Zimmerit ? Jak wyzej z duuza iloscia wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Witam w comiesiecznym odcinku noweli.Aktualizacje dosc rzadkie ale na warsztacie cos tam drga.Gora przyklejona i poszpachlowana,wlaz w tylnej plycie zamocowany i nawet sie otwiera-dorobiony hebel do zamykania tegoz-taki z czapy bo nie mam zadnej fotki.Stworzone oslony wydechow i blotniki z blaszki po napojach,dzwig do zaladunku pociskow.Dojda jeszcze blaszki na grille,sruby mocujace blotniki ,oslony wydechow,petelka z blaszki do dzwigu, moze tylne blotniki i pewnie reszta innych pierdow.Celowo nie bedzie przedniego blotnika bo oryginal na zdjeciu go nie ma.Dobra juz wystarczy. A tu z kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 I ładnie. Malunek poprawi widziano, bo teraz tak trochę kolorowo. To znowu miesiąc będzie trzeba czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Plan jest taki aby na koniec marca byl gotowy .Ale chyba dam rade wczesniej-recesja jest wiec i pracy mniej.No i na akrylach jade wiec czas malunkow sie skraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Witam.To juz chyba ostatni update przed malowaniem.Od poprzedniego postu doszla reszta drobnicy-czesc z nich zrobilem z blaszek we wlasnym zakresie.Nie bylem pewien co do zebow kol napedowych czy beda pasowac do gasienic-ale jest ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Świetnie się prezentuje. To powodzenia przy malunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Jestem pod wrażeniem. Porządna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Super. Czekam na malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Żeby nie było tak słodko: - odwrotnie wklejone osłony tłumików, - osłony boczne - zły kąt nachylenia i nie taki kształt w przekroju. Pzdr Ps. Ale za wkład pracy, duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Ahh.A juz bylem po podkladzie...No nic,powtorka z rozrywki.Dzieki za czujnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi