Przemo1CK Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Witam! To zakończenie, czyli trzeci brat. Wieża to przeróbka Dragonowskiej 76. I tyle w tym temacie. Idę spać Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Ciekawa konstrukcja i ładne wykonanie! Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Klimat i jeszcze raz klimat. I klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Jestem trzy razy na tak. Może kiedyś też popełnię jakiegoś sdk-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Świetnie wychodzą Ci te modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 To jest normalnie genialne Jak tylko zobaczyłem tą atrapę wieży, od razu mi się przypomniały zdjęcia, na których widać te całkowite atrapy Teciaków, budowane przez Niemców do ćwiczeń poligonowych. to w/g mnie jeden z Twoich najlepszych modeli- świetne wykonanie i całość ma świetny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Czołem ! Dzięki Panowie za opinie. Piter ja też ostatnio znalazłem stronkę z tym tematem, wieże były dziwaczne i niechlujnie wykonane, ale cuda robili i to jest to Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Przemo ty to wiesz jak zadowolić człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 No, jest fajnie. Rzadko takie coś jest na forum. Podoba mi się. Można prosić link do tej stronki z atrapami? To zakończenie, czyli trzeci brat. A gdzie dwaj pierwsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Czołem ! Tu jest trochę: http://web41.server8.publicompserver.de/shop/index.php?cat=c136_Atrappen-Panzer.html poza tym wpisz w wyszukiwarce : "panzer atrappen" i wyskoczy sporo fot. Dzięki za opinie, co do poprzednich - są kilka postów niżej. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Mi też sie bardzo podoba, szczególnie pomysł jak również zanieczyszczenia pojazdu. Czy to jest SF, a może masz zdjęcia oryginału? Pozdrawiam Czarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Świetne wykonanie i super pomysł.Sam robię obecnie sdkfz.251/23 z wieżą od sdkfz.234/1.Mam tylko jedno ale ,dlaczego na poziomej powierzchni zakrywającej przedział bojowy od góry cieniowanie wygląda jak na powierzchni pochyłej?Trochę nienaturalnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Super.Mnie też się podoba. Takie science-fiction z II wojny światowej. Pomysł godny pogratulowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Czołem ! Już pokazuje: (dwie najpopularniejsze, w wersji "A") http://img200.imageshack.us/img200/8523/sdkfz34ab9.jpg http://www.pietvanhees.nl/251/period/251a1_lf_t34turret-dummy.jpg Wracając do modelu, dlaczego na poziomej powierzchni zakrywającej przedział bojowy od góry cieniowanie wygląda jak na powierzchni pochyłej Zwykłe przyzwyczajenie, ogólnie pojazd miał być bardziej pobrudzony, ale tylko kurzyłem i tak ostatecznie zostało. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi