no.tips Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Też uważam, że to chyba najfajniejszy T-28 jaki widziałem. Nie ma jeszcze gąsienic. Ale są za to świetne boczne osłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 The next level Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Extra wygląda Tylko pogratulować.. Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 No , no.... Bardzo ładnie to zaczyna wyglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Super podziałałeś z brudzeniem Jakiego metalizera używasz bo wiadro wygląda fajnie. Pomalowałem je farbą Revella tylko kurde nie wiem czy go 06 czy 90. W każdym bądź razie ma numer 32190 pod spodem. Potem poprzecierałem delikatnie ołówkiem i naniosłem sido i washa. Konrad . Najlepszy jak do tej pory T-28 jaki widziałem. Śmie wątpić w to. Też uważam, że to chyba najfajniejszy T-28 jaki widziałem. Nie ma jeszcze gąsienic. Ale są za to świetne boczne osłony. I chyba nie prędko będzie miał. The next level Extra wygląda Tylko pogratulować.. Pozdrawiam Kami No , no....Bardzo ładnie to zaczyna wyglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 dla mnie fantastyczna robota aż mnie kusi by kupić sobie kolejnego t 28 jedyne co bym dodał to więcej obić przy włazach ale to moje widzi mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 dla mnie fantastyczna robota aż mnie kusi by kupić sobie kolejnego t 28 jedyne co bym dodał to więcej obić przy włazach ale to moje widzi mi się http://allegro.pl/sowiecki-czolg-sredni-t-28-i2101991118.html Ja bym sobie kupił ale nie mam funduszy. Bierz i rób drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Jeszcze 4 dni do końca aukcji a już 90 zł.Pewnie ładną sumkę osiągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 No niestety ja nie rozumiem takiego czegoś, ludzie to chyba za bardzo się niecierpliwią. Zamiast atakować aukcje na sam koniec żeby nie nabijać ceny to jeden zalicytuje, drugi go przelicytuje i tak się robi błędne koło a cena rośnie. Ja zawsze licytuje 1 minutę bądź 10 sekund przed i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Wiesz możliwe że jacyś życzliwi tą cenę podbijają. Nie zawsze, ale zdarza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi