pankot13 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Michał "chłopaczek"to MB dobrze kojarzysz. Darek nie chciałem przesadzić z trawą żeby było widać trochę gleby(cała roślinność to Polak) Dzięki Wojtek.Jeszcze podziałam pigmentami na tą ziemię.Do wózka coś się zapakuje. A kotów już wystarczy przy tej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Bardzo fajnie. Maluj figurki tylko pokaż jak to robisz - przyda się podaptrzeć lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 A czarnoziem jak i czym mocowałeś do podłoża??Jak dla mnie to extra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki . Piotrkur ziemię do doniczek kleiłem i utrwalałem na sidolux. Wyszła twarda skorupa jak kamień. Dosadziłem trochę trawy.Myślę,że już wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 No i Piotrze bardzo fajnie, boli mnie to że tetetka nie jest w ruskim malowaniu.... ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki Rafał. Obiecuję,że StuG IV będzie ostatnim pojazdem jaki zrobię z ciemnej strony mocy. Nigdy więcej nie skleję nic niemieckiego (chyba,że w alianckim malowaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Obiecuję,że StuG IV będzie ostatnim pojazdem jaki zrobię z ciemnej strony mocy.Nigdy więcej nie skleję nic niemieckiego (chyba,że w alianckim malowaniu). czytelnicy gazety polskiej będą ukontentowani a tak na serio to podstawka oczywiścię wyglada bardzo fajnie, ja bym dosadził jeszcze troche tej trawy ale to jest oczywiscie kwestia subiektywna ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Tyle opinii ilu widzów. Jest ok. A z tymi niemiaszkami to nie mów nie, bo jeszcze tyle tajnych maszyn czeka na twoje wykonawstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi