pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 Teciak zapodkładowany. Jego ostatnia szansa Cytuj
math Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 ufffffffffff:)...no bo inaczej zostaniesz mistrzem malowania bazy . Nadal robisz w zimowym kamuflazu ?....smigaj dalej z checia popatrze Cytuj
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 Tak w zimowym. Nie poddam się ufffffffffff:)...no bo inaczej zostaniesz mistrzem malowania bazy A co mi tam najwyżej zostanę mistrzem Czy kolorek może być jak na ruski kamuflaż? Cytuj
bazylms Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Mnie się podoba, ale to nie fachowa opinia. Cytuj
Konrad C Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Jakiś taki ruski... Twoje komentarze mnie powalają. Cytuj
czart Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Czym malowałeś ten soviecki podstawowy kolor? Cytuj
Markuz Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Kolor właściwy towarzyszu Konrad C Za nie wykonanie planu pięcioletniego Ludowy Komisariat Przemysłu Czołgowego może wam zafundować darmowe wakacje zimowe w Kraju Krasnojarskim. Więc zastanówcie się pięć razy przed następną zmiana koloru. A tak na poważnie to kolor jest ok. Możesz podać nr farb lub proporcje mieszanki. Cytuj
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 Kolor to mix Tamiya XF58+XF4+MH H-80. Tym razem kamuflaz zrobię metodą jaka zastosował reggy w swoim Tygrysie Cytuj
pankot13 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Napisano 6 Grudnia 2011 Wiem,że to już stało się dla was nudne. Wstawiam fotki po raz ostatni z prac nad zimowym kamo. Na koniec pokaże galerię.Jeśli będzie co pokazywać Zastosowałem metodę kolegi reggy. Jest to jak dla mnie o wiele lepsza metoda niż robienie zimówki na lakier do włosów.Tylko trzeba troche potrenować. Na wieży w jednym miejscu chyba to jeszcze trochę poprawię. Fotki wyszły mi dość paskudne tak,że nie sugerujcie się kolorkami. W rzeczywistości są inne. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Ładnie .A jaka to metoda bo nie chce mi sie grzebać na forum Cytuj
bazylms Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Czy ta farba z tego sido tak łatwo schodzi? I co masz na mysli mówiąc poternować? Model - super. I nie rusz go więcej jak tylko kolejnymi krokami zbliżającymi się do końca. Cytuj
pankot13 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Napisano 6 Grudnia 2011 Tutaj macie filmik ; Trzeba po prostu wyczuć moment kiedy zacząć ścierać farbę Krzysiek Cytuj
Dumo Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Orzelka troche przyciemnij bo za jasny jest w tym momencie. Cytuj
piotrkur Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 ty już lepiej NIC nie poprawiaj!!! jest ok Cytuj
pankot13 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 Małe poprawki kamo Teraz biorę się za brudzenie. Metoda zmywania białej farby kolegi reggy jest The Best Cytuj
pankot13 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 Tylko!Wyczucie w brudzeniu! Ok spróbuję Cytuj
Kami Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Na razie jest super Trzymaj tak dalej ... aha i nie spiesz się tak "płótno" do zabawy olejami masz świetne... Pozdrawiam Kami Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Tylko!Wyczucie w brudzeniu! Oj tam ,oj tam, Piotr ma na pewno zapas zmywacza Wamodu a jak nie ma to Gwiazdka się zbliża Żartuje oczywiście Brudz go Piotruś tylko ładnie Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj
math Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) No i spoko.....pamietaj zeby potem tez nieco popracowac nad orzelkiem....bo za dziewiczy jest Do zimowego kamo bardzo polecam Niedosc ze Ci da efekt splywajacego kurzu i calego syfu to jeszcze ci nieco podwiltruje pojazd (sam w sobie jest zgnilo zielony i nadmiar bardzo ladnie sie zwywa z benzyna do zapalniczek). W swoim ISie czasami 'blendowalem' biel delikatnie bialymi olejami a zielen zielonymi. pozdro Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj
bazylms Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 Fajny ten AK. Też go używałem przy zimowym kamo w KV-1. Cytuj
pankot13 Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Napisano 10 Grudnia 2011 Na razie teciak tak wygląda; To moje pierwsze i ostatnie zimowe kamo. Nie potrafie go jakoś realistycznie ubrudzić Teraz kolej na odpryski i rdzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi