pankot13 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Napisano 24 Stycznia 2012 Michał "chłopaczek"to MB dobrze kojarzysz. Darek nie chciałem przesadzić z trawą żeby było widać trochę gleby(cała roślinność to Polak) Dzięki Wojtek.Jeszcze podziałam pigmentami na tą ziemię.Do wózka coś się zapakuje. A kotów już wystarczy przy tej podstawce. Cytuj
bazylms Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Bardzo fajnie. Maluj figurki tylko pokaż jak to robisz - przyda się podaptrzeć lepszego. Cytuj
piotrkur Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 A czarnoziem jak i czym mocowałeś do podłoża??Jak dla mnie to extra!! Cytuj
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki . Piotrkur ziemię do doniczek kleiłem i utrwalałem na sidolux. Wyszła twarda skorupa jak kamień. Dosadziłem trochę trawy.Myślę,że już wystarczy? Cytuj
Dumo Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 No i Piotrze bardzo fajnie, boli mnie to że tetetka nie jest w ruskim malowaniu.... ale co tam Cytuj
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki Rafał. Obiecuję,że StuG IV będzie ostatnim pojazdem jaki zrobię z ciemnej strony mocy. Nigdy więcej nie skleję nic niemieckiego (chyba,że w alianckim malowaniu). Cytuj
Tomek_gnr Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Obiecuję,że StuG IV będzie ostatnim pojazdem jaki zrobię z ciemnej strony mocy.Nigdy więcej nie skleję nic niemieckiego (chyba,że w alianckim malowaniu). czytelnicy gazety polskiej będą ukontentowani a tak na serio to podstawka oczywiścię wyglada bardzo fajnie, ja bym dosadził jeszcze troche tej trawy ale to jest oczywiscie kwestia subiektywna ; ) Cytuj
bazylms Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Tyle opinii ilu widzów. Jest ok. A z tymi niemiaszkami to nie mów nie, bo jeszcze tyle tajnych maszyn czeka na twoje wykonawstwo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi