jayhawk60 Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 O cholera! Ty to masz smykalkę do tego, do tych wszystkich przeróbek wlasnych, trzeba przyznać że calkiem nieżle ci to wychodzi!! Diody też są w planie? Zawsze chcialem zrobic sobie taką osiemnastkę tylko że podchodzącą do lądowania, z klapami, hakiem i rosportartym podwoziem z podstawką. Może kiedyś. Kibicuję i jestem ciekaw efektu końcowego. Cytuj
no.tips Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Ci piloci to zestawowi ? Pytam, bo wygladaja super. Cytuj
karambolis8 Napisano 13 Października 2012 Autor Napisano 13 Października 2012 Przegapiłem pytanie. Są z zestawu Fujimi A-6 Intruder. Cytuj
Nużek Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Ile połamanych nóg nie wiadomo ale "7 people injured". No i szkoda horneta... Cytuj
karambolis8 Napisano 21 Listopada 2014 Autor Napisano 21 Listopada 2014 Drugi rok od wstrzymania prac mija... Za dużo ich kiedyś rozgrzebałem ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi