Konrad C Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Jak będzie tak przy poprzednim modelu to mogę już zacząć klaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Swietna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Witam Dzieki Panowie Ciag dalszy walki ze Skifem narazie wychodzę zwycięsko Błotniki i zderzak oblaszkowane ,drzwi wklejone blaszek nie użyłem ,doszedłem do wniosku ,że z zestawu jest OK i bez sensu jest podmieniać na Edka ps.zaznaczone na czerwono jeszcze do dopracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 No i znalazłem kolejnego babola ,na modelu na masce są te koszmarne zawiasy a w oryginale jest gładka ,będę musiał jakoś to poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Te uchwyty do podnoszenia masek będziesz dorabiał z drutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Chyba sa z Edka ale posłużą mi jako szablony do wygięcia drucianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) Witam spawy skończone ,może gdzieś tam jakiś pominąłem ale tak raczej zostanie ,maska poprawiona /za szpachlowana i nacięty podział/ tylne dzwi i zawiasy wklejone. Mam pytanie gdzie dostane koła z Hussara do tego BTR bo te zestawowe ...eh tylko w ostateczności Edytowane 5 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Chyba tylko via internet za oceanem. http://airconnection.on.ca/HUSSAR/airconnection_HUSSAR_35052.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Są dość blisko i nawet dostępne http://www.sockelshop.de/catalog/product_info.php?manufacturers_id=162&products_id=11962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Fakty, tylko ten przelicznik: 25 dolców lub 25 euro (79 zł lub 107 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Nie mogę doczekać się aż go malniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Nie mogę doczekać się aż go malniesz. Ja też Z kółek w takim razie raczej zrezygnuję ,cena skutecznie mnie odstraszyła ,nie są warte az tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Qrna, zawodowo wychodzi, tez czekam na pierwszą farbę jak będzie się po niej prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi