SAGITARIUS Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Witam. Przedstawiam kolejny model, który właśnie "zjechał" z warsztatu. DUKW wykonałem prosto z pudła bez żadnych dodatków. Model malowany farbami akrylowymi Pactra, LifeColor i Polly Scale. Efekty brudzenia to farby olejne SIENNA PALONA, BRĄZ VANDYKE oraz LAMP BLACK. Dodatkowo cały model przykurzony pigmentami MIG. Życzę miłego oglądania. Pozdrawiam S. - Krystian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Tak jak się tego spodziewałem, twoja kaczka prezentuje sie znakomicie. Już w trakcie prac było widać efekty warsztatu malarskiego. To co mi się nie podoba, to pustka na pokładzie, znikome otarcia lakieru i trochę zbyt czyste szybki. Poza tym jest super. Już wyczekuję kolejnych wojaków z Pacyfiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Mam Ciebie dosyć Tak przy tak zwanym baj de łeju - Polly Scale - co to za farby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Konewka... Niezłe masz tempo Cud malina, jak to mawiają na PKMC Pozdrawiam, Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 Witam ... Co do pustki na pokładzie to masz rację, ale brak koncepcji i materiałów spowodował taką pustkę. Otarcia - nie wiem co napisać, taki mi się podoba i tyle. Szyby - tu jest problem ... próbowałem, nie wiem co to za materiał ( oczywiście to jakaś cienka folia ) ale żadna farba tego nie chce się trzymać Mam Ciebie dosyć ... Ja siebie czasami też, ale podobno to uleczalne. Tak przy tak zwanym baj de łeju - Polly Scale - co to za farby? Znajdziesz je na tej liście http://www.testors.com/catalog_browse.asp?ictNbr=4 Pozdrawiam S. - Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Rdzy, malo rdzy... Te otwory przelewowe - czy co tam jest w burtach - to musialo rdzewiec i "zaciekac". No ! Znalazlem taki brak i jestem teraz bardzo dumny... SAGITARIUS - model miodzio Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Domański Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Kolego Krystianie Widze ze zdradziłeś lotnictwo na maksa na rzecz pełzaczy Oj nie ładnie nie ładnie A tak na serio SUPER MODELIK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Co tu dużo pisać - model piękny jak zawsze. A co tam u Różowej Pantery słychać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts