SAGITARIUS Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Witam. Przedstawiam kolejny model, który właśnie "zjechał" z warsztatu. DUKW wykonałem prosto z pudła bez żadnych dodatków. Model malowany farbami akrylowymi Pactra, LifeColor i Polly Scale. Efekty brudzenia to farby olejne SIENNA PALONA, BRĄZ VANDYKE oraz LAMP BLACK. Dodatkowo cały model przykurzony pigmentami MIG. Życzę miłego oglądania. Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Tak jak się tego spodziewałem, twoja kaczka prezentuje sie znakomicie. Już w trakcie prac było widać efekty warsztatu malarskiego. To co mi się nie podoba, to pustka na pokładzie, znikome otarcia lakieru i trochę zbyt czyste szybki. Poza tym jest super. Już wyczekuję kolejnych wojaków z Pacyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Mam Ciebie dosyć Tak przy tak zwanym baj de łeju - Polly Scale - co to za farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Konewka... Niezłe masz tempo Cud malina, jak to mawiają na PKMC Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2007 Witam ... Co do pustki na pokładzie to masz rację, ale brak koncepcji i materiałów spowodował taką pustkę. Otarcia - nie wiem co napisać, taki mi się podoba i tyle. Szyby - tu jest problem ... próbowałem, nie wiem co to za materiał ( oczywiście to jakaś cienka folia ) ale żadna farba tego nie chce się trzymać Mam Ciebie dosyć ... Ja siebie czasami też, ale podobno to uleczalne. Tak przy tak zwanym baj de łeju - Polly Scale - co to za farby? Znajdziesz je na tej liście http://www.testors.com/catalog_browse.asp?ictNbr=4 Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Rdzy, malo rdzy... Te otwory przelewowe - czy co tam jest w burtach - to musialo rdzewiec i "zaciekac". No ! Znalazlem taki brak i jestem teraz bardzo dumny... SAGITARIUS - model miodzio Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Kolego Krystianie Widze ze zdradziłeś lotnictwo na maksa na rzecz pełzaczy Oj nie ładnie nie ładnie A tak na serio SUPER MODELIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Co tu dużo pisać - model piękny jak zawsze. A co tam u Różowej Pantery słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi