Mikolaj75 Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 Nie uczestniczę w konkursie, chociaż pod jego wpływem (i podszeptami niektórych kolegów uczestników ) sam odważyłem się uruchomić własny warsztat, również jako fan zestawów biorących udział w konkursie - wydobywających z uczestników umiejętności jakich się może nawet sami nie spodziewali . Tyle, że termin jest termin. Swoją drogą można się zgodzić, że dla Open warto było przewidzieć dłuższy termin, ale na początku, a nie teraz - pacta sunt servanda. A kolega Przemosto niech nie prosi o wydłużenie do marca, bo jak w marcu będzie ładna pogoda, to kolega i tak nie będzie modelarzył, tylko siedział na Kobylnicy czy innych Żernikach Do wszystkich uczestników - zadziałajcie proszę, bo jest sporo modeli, na które mam ochotę zagłosować Cytuj
SamP Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 ... Jeszcze jedna kwestia. Niewyrobienie się w terminie nie oznacza, że budowy modelu nie będzie można kontynuować. Ten dział nie przepadnie, będzie to już stała część naszego forum. I to jest najważniejsze, bo przecież konkurs był/jest pretekstem do dobrej zabawy z modelami, które z założenia podobno są niesklejalne Cytuj
tombie01 Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Przypominamy o kończącym się konkursie, zagrzewając was jednocześnie do walki na tej ostatniej dwu dniowej prostej, chciałbym zaznaczyc iż w regulaminie zapisałem zakończenie konkursu na godzinę 21 ale własnie postanowiliśmy z karambolisem przymknąć na to oko i dać wam czas do godziny duchów 0:00; wcześniejszy zapis miał na celu zaoszczędzenia nam organizatorom trochę nocy - ale poradzimy sobie, bardzo proszę o dyscyplinę i zamieszczenie ostatnich postów dokumentujących ukończenie modelu pokazanego w galerii do północy- ostatni raz w tym konkursie życzę wam wszystkim powodzenia; Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi