Mikolaj75 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Nie uczestniczę w konkursie, chociaż pod jego wpływem (i podszeptami niektórych kolegów uczestników ) sam odważyłem się uruchomić własny warsztat, również jako fan zestawów biorących udział w konkursie - wydobywających z uczestników umiejętności jakich się może nawet sami nie spodziewali . Tyle, że termin jest termin. Swoją drogą można się zgodzić, że dla Open warto było przewidzieć dłuższy termin, ale na początku, a nie teraz - pacta sunt servanda. A kolega Przemosto niech nie prosi o wydłużenie do marca, bo jak w marcu będzie ładna pogoda, to kolega i tak nie będzie modelarzył, tylko siedział na Kobylnicy czy innych Żernikach Do wszystkich uczestników - zadziałajcie proszę, bo jest sporo modeli, na które mam ochotę zagłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 ... Jeszcze jedna kwestia. Niewyrobienie się w terminie nie oznacza, że budowy modelu nie będzie można kontynuować. Ten dział nie przepadnie, będzie to już stała część naszego forum. I to jest najważniejsze, bo przecież konkurs był/jest pretekstem do dobrej zabawy z modelami, które z założenia podobno są niesklejalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Przypominamy o kończącym się konkursie, zagrzewając was jednocześnie do walki na tej ostatniej dwu dniowej prostej, chciałbym zaznaczyc iż w regulaminie zapisałem zakończenie konkursu na godzinę 21 ale własnie postanowiliśmy z karambolisem przymknąć na to oko i dać wam czas do godziny duchów 0:00; wcześniejszy zapis miał na celu zaoszczędzenia nam organizatorom trochę nocy - ale poradzimy sobie, bardzo proszę o dyscyplinę i zamieszczenie ostatnich postów dokumentujących ukończenie modelu pokazanego w galerii do północy- ostatni raz w tym konkursie życzę wam wszystkim powodzenia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi