anderan Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Witać profesjonalistę . Z Takiego można ,a wręcz trzeba brać przykład i słuchać rad. Zajefajnie wyszedł. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 JaTi jest bardzo fotogeniczny bo wymarzony dla prac malarskich i popisania się kunsztem - metry kwadratowe pancerza do pomalowania... czołg to nie słoń co jak smutny to trąbę obniża :-) jest dobrze Czarek, dajesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 to odłam ja trzyma się na 2 bolcach ja tak w swoim zrobiłem bo była za nisko z kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Zdecydowanie Łowca jest najlepszy z tej serii malowanek którą teraz klepiesz. Lufa, hmmm na wprost wyglądała by bardziej groźnie. Andrzej dobre z tym słoniem, uśmiałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Oczywiście można odłamać, ale wtedy pojawiają się niezamalowane powierzchnie. Zrobiłem napisy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 C.D. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2011 Model w galerii: viewtopic.php?f=81&t=30477 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi