pankot13 Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Jako,że chwilowo jestem z moim T-70 lekko obrażony oraz czekam na gąski i kalkomanię do niego zakładam nowy warsztat. Tym razem będzie to BT-7 z tamki. Zrobię go prosto z pudełka. Co do malowania na pewno nie będzie w kamuflażu zimowym. model jest dopiero zaczęty więc muszę kamuflaż i odznaczenia jeszcze przemyśleć. Na razie zabrałem się za lepienie wanny kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Zapowiada się kolejny emocjonalny warsztat trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Lekko spóźniony ale już jestem. Jak tam jakość wyprasek? Czyżby miał ruchome zawieszenie? Poklej trochę i powiedz jak spasowanie części. Z reguły w Tamce nie ma większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Oh yeah ! Dawaj z tą puszeczką! Czekam na pierwsze postępy Powodzenia i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 no to jedziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2011 Dzięki Panowie że jesteście Spasowanie Ok tylko plastik jak dla mnie dziwny.Dość kiepski w obróbce trochę się ciągnie. Zawieszenie nie jest ruchome Krzysiek. Postępy; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Zastanawiasz się nad wersją malowania? Najciekawszy byłby, pod względem historycznym, z jakieś jednostki biorącej udział w ataku na Polskę w 1939 r. Najlepiej wygląda w wariancie "kołowym" ze złożonymi gąsienicami na błotnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Liczyłem na coś bardziej kolorowego ale i tak będzie na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Dzięki czart za bardzo ciekawy pomysł Liczyłem na coś bardziej kolorowego ale i tak będzie na co popatrzeć Darek chodzi Ci o jakieś inne kamo niż jednokolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 A ja chętnie popatrzę na ten warsztat. Na razie jest ładnie i czysto. Tak trzymaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Darek chodzi Ci o jakieś inne kamo niż jednokolorowe? Dokładnie. Myślałem, że możne teraz weźmiesz się za coś w plamy, no chyba, że ten pojazd występował w dwu albo trzybarwnym kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Darek chodzi Ci o jakieś inne kamo niż jednokolorowe? Dokładnie. Myślałem, że możne teraz weźmiesz się za coś w plamy, no chyba, że ten pojazd występował w dwu albo trzybarwnym kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Super model się szykuje, będę podglądał. Ale ja wam zazdroszcze, tyle fajnych modeli-firule, dragony, blachy, żywica !! Ja nie mam czasu, nie mogę się doczekać jak będę miał około 30 lat. Modele cztery na warsztat i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Ja nie mam czasu, nie mogę się doczekać jak będę miał około 30 lat. Modele cztery na warsztat i jazda To wtedy nie bedziesz miał czasu na nic :praca ,rodzina obowiązki domowe a na modelowanie zostanie Ci nie wiele czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Robert wie co mówi. Rodzina, praca i wieczorem jak byś mógł siąść to czasem się już nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 ja w tym roku zrobilem cale dwa i rozgrzebalem trzeci.....tyle mam czasu chwile po po 30-tce:) a tak na marginesie 'panie kocie'...moze juz widziales: http://www.themworkshop.com/mstudio/img_dt2010_bt7_002.jpg cala ich strona zreszta jest niekiepska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Dzięki rzeczywiście świetne prace. Tak się właśnie zastanawiałem nad tym malowaniem z lata 1941. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Fakt - ładne. Ale Piotr też tak umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Fakt - ładne. Ale Piotr też tak umie. Czasami mi się uda,ale ostatnio nie bardzo wychodzi Przymierzyłem koła na sucho. Chyba go zrobię bez przednich błotników. Bardziej mi się bez nich podoba. Pędzę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Musze go mieć!! Moja miłość do BT-5 wywołała to, że kupiłem model Zvezdy i ... mianowałem go dawca nitów. Musze kupić ta Tamkę tylko mnie cena odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Mi Konrad udało się go trafić za 147 zł w http://www.ww-model.pl/index.php Ale widzę,że podnieśli ja do 189 zł.Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Konrad zvezda jest spoko dokp ew. edka jest oki tamka jest poprawna ale też pełna niedoskonałości o i cena poraża! pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Tak Tamka ma sporo rzeczy do poprawki. Ale ma to być model relaksacyjny i zbuduję go prosto z pudła bez żadnej ingerencji w niego. Tu mam link do ciekawego warsztatu; http://panzer35.ru/forum/44-6514-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Blachy z pudła czy kupiłeś jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Krzysiek blaszki pudełkowe. Mała aktualizacja; Jeszcze trochę i malowanko. Szybko mi idzie to składanie bez żadnych blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi