Konrad C Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Dzięki Panowie. Wydechy i inne detale nie pomalowanie a Ty już washa dałeś? Z sido ja bym poczekał na Twoim miejscu 24h dla wyschnięcia bo mogą być kłopoty. ;) Washa jeszcze nie było tylko filtry. Ja tam suszę sido suszarką do włosów i lecę z washem. Jeszcze nie miałem nigdy problemu (może miałem szczęście) Zobacz za parę dni czy Ci sido nie popękał i nie odłazi - małe pajączki. ja tak miałem i zacząłem czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Zobacz za parę dni czy Ci sido nie popękał i nie odłazi - małe pajączki. ja tak miałem i zacząłem czekać Kondi nie kracz ,chłopak pisze ,że ma szczęście ,nie jednokrotne Jeszcze nie miałem nigdy problemu (może miałem szczęście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Po washu. Miałem szczęście i nic nie popękało. Biorę się za obicia i postarzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Daj trochę więcej żółci na wydechy i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Wygląda niesamowicie !!! nigdy nie dojdę do takiej wprawy z washem, możesz napisać jak go zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Daj trochę więcej żółci na wydechy i będzie super. Rafał jeszcze z pigmentami wejdę na wydechy. Michał wash możesz robić punktowo,czyli nakładasz go pędzelkiem w wybrane miejsca. Można także zalać washem cały pojazd i powycierać wszystko mozolnie patyczkami kosmetycznymi zostawiając go tylko w wybranych miejscach. Oczywiście model musi przed tym być zabezpieczony sido lub błyszczącym lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Piekny. Teraz go nie spapraj. Chcesz go styrać czy raczej łagodnie potraktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Chcesz go styrać czy raczej łagodnie potraktować Musi być styrany Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Można także zalać washem cały pojazd i powycierać wszystko mozolnie patyczkami kosmetycznymi zostawiając go tylko w wybranych miejscach. Oczywiście model musi przed tym być zabezpieczony sido lub błyszczącym lakierem. Brzmi znajomo Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki. Brzmi znajomo Wash "ala Konrad Verlinden". Edytowane 10 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Dzięki Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Dobra robota Przed filtrami zabezpieczałeś model lakierem? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Kamil filtry nakłada się na powierzchnię matową lub półmatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 Witam po małej przerwie. Zacząłem obijać i brudzić pomału betkę. Na razie tak się prezentuje; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Obicia fajne, do brudzenia na razie się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Nie styraj go za bardzo. Odbicia są ideał, nie przytłaczające. Edytowane 1 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Piotrek jak zwykle dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Fajnie wygląda, działaj dalej Jakaś podstawka w planach? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Piękny ten tank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Jak robiłeś te obicia na wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 Dzięki Panowie. Krzysiek w planach jest lekkie styranie z mocnym kurzeniem. Kami podstawka jest w planach,ale wiesz jak to ze mną jest.Zawsze są duże zmiany w moich relacjach Grzesiek obicia to gąbeczka na razie.Jeszcze będę dodawał nowe pędzelkiem na wieży i w okolicach przedniego włazu kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Witam. Model wygląda świetnie. Jakoś ruskie malowanie urzeka mnie swoją prostotą. Dodatkowo modulacja zrobiona przez Ciebie potwierdza regułę. Szkoda, że tylko lekko go styrasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Piękne obicia, błocenie też się zapowiada ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Nie lekkieeeee TYRAJ GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi