bartek33365 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Witam jest jeden z trzech ostatnich modeli malowanych całkowicie pędzlem. Co do pracy nad nim to była to przyjemna współpraca, szkoda że Matchbox nie produkuje już modeli, nic w nim nie było dodawane wszystko prosto z pudła. W tym modelu pierwszy raz zrobiłem linki sterownicze nie wiem czy nie są za grube. Co do kalek to dobrze się układały mam nadzieję że w ręce wpadnie mi jeszcze jakiś Matchbox. Zapraszam do oceniania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 No Bartku, w porównaniu do wcześniejszych modeli, świetna robota. Idziesz w dobrym kierunku. Jeszcze trochę matchboxów, i revellów (sporo starych matchboxów jest teraz pakowanych pod tym brandem) i będzie naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beba Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Cze. Model ładnie, czysto sklejony, co do formy metorycznej to nie mam zielonego pojęcia czy jest dobrze . Linki bardziej pasują robione z żyłek wędkarskich, możesz dobierać wtedy różne rozmiary ponieważ jest ich multum, a kupując jedną wystarczy Ci do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Hehe, to na pewno nie są linki sterownicze, co najwyżej druty antenowe. I są z pewnością zbyt grube, psują wygląd! Poza tym przyjemny model, aczkolwiek malowanie pędzlem powierzchni aluminium to kiepski pomysł. Tylko skąd ta żółta lamówka przy pasie antyodblaskowym (który zresztą powinien byc matowy a nie błyszczący...)??? I wypadołoby dodać czyja to maszyna! PS Fajnie, że idea "vintage" się przyjęła i to nawet wsród młodych adeptów modelarstwa! Gratuluję zrobionoego Matchboxa i czekam na kolejne modele tej firmy w twoim wykonaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Dzięki za waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Całkiem niezły modelik. Malowanie pędzlem, srebrzanką nie należy do najłatwiejszych. U Ciebie wygląda to...O.K. Zdjęcia mogą być jeszcze lepsze, ale przynajmniej zaprezentowałeś model na konkretnym tle, a nie na taborecie albo na tapczanie. To też duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi