Jakub 24 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Cześć! Dzisiaj zacząłem zabawę nad taką figurką w skali 1/72 z zestawu preisera. Czeka go jeszcze kilka przeróbek i dopiero potem malowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Szacun za skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Szacun za skalę. - bezwarunkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Rozumiem że Irak 1991? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jeszcze nie wiem. Na początku miałem zamiar wykonać na nim UCP (ale to już chyba 2004). Wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 weź pod uwagę że figurka ma oporządzenie z końca lat 80tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Dzięki. Czyli będzie z 1991. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Współczuje malowania chocolate chipa. Aktualnie robię figurki w tym umundurowaniu w 35 (odnośnik w podpisie), w 72 sobie tego nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Oj tam. Dzisiaj znalazłem coś takiego: http://www.matakishi.com/paintingmodernus.htm Dam rady (figurki w tej skali maluję od 5 lat). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 O w ząbek czesany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Zacząłem malowanie: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 pokrowce na saperki (entrenching tool case/pouch czy jakoś tak) w takiej zieleni, jak kamizelki, tylko deczko jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Camo skończone najlepsze nie jest, ale jestem z niego zadowolony. Teraz tylko detale: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Kamizelka w woodlandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Dzięki Moses. Mam pytanie: Czy były też kamizeli jednobarwne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 wcześniejsze M56 tzw Flakjackety, ale to okres wietnamski, z PASGTem zielonym się nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Poprawiłem kamizelkę. Figurka już prawie gotowa: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Jakąś szansa na trochę lepsze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Szelki systemu ALICE razem z oporządzeniem na zielono :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi