Jump to content

IBG - Bussing Nag 500A / 500A 1/35 NOWOŚĆ / ZAPOWIEDŹ

SAGITARIUS
 Share

Recommended Posts

Zdjęcia testowego modelu. Ciemne wypraski malowane szarym podkładem dla lepszej prezentacji. Na zdjęciach może być zachwiany poziom pomiędzy kabiną, dachem kabiny a skrzynią ładunkową. Wynika z tego iż elementy te nie są przyklejone do ramy i mogły być poruszone przy robieniu zdjęć.

Model prezentowany posiada dwa rodzaje burt skrzyni ładunkowej.

Bussing Nag 500 S - 1/35 IBG 35010

P1210610.jpg

P1210614.jpg

P1210615.jpg

P1210616.jpg

P1210618.jpg

P1210619.jpg

P1210620.jpg

P1210621.jpg

P1210622.jpg

P1210623.jpg

P1210626.jpg

P1210627.jpg

P1210629.jpg

P1210630.jpg

P1210631.jpg

P1210633.jpg

P1210635.jpg

P1210637.jpg

P1210638.jpg

P1210640.jpg

Ładny ! I jestem więcej niż pewien, że nie będzie trzeba za niego zapłacić za niego 500zł jak za żywicznego AZIMUT`a !!

Co więcej, na modele IBG nie musimy czekać 10lat jak np. na model Karasia z Mirage !!

Dla zainteresowanych, około maja/czerwca 2012 ma pokazać się wersja 4500.

• 2 weeks later...
Siema

Fajny , ale AFV weszło w paradę zobaczymy czyj będzie lepszy.

Pozdro

Nikt nikomu nie wszedł w paradę, IBG ma gotowe 4 wersje tego pojazdu, które lada moment się pojawią.

Czy będzie lepszy - będzie lepszy, bo AFV robi inną wersję. Poza tym zapowiadają tylko 1 wariant, IBG ma już 4 !! i na pewno będą tańsze.

AFV zapowiada się na kwiecień, jak wydadzą model we wrześniu to będzie dobrze. I na koniec będzie lepszy bo u nas zrobiony w Polsce. IBG pracuje bardzo szybko i szybko się uczą. Warto poprzeć polską firmę.

popieram, jestem pod szczerym wrażeniem Universal Carriera. zrobić coś tak małego w tak dobry sposób to rzecz naprawdę godna podziwu.

Cześć. Wiem o czym mówisz, zrobiłem ich 8 sztuk, które trafią na Targi z Norymberdze, gąsienice dały mi w kość, nie mniej twierdzę, że są wspaniałe chociaż to nie moja skala.

• Super Moderator

Ojoj, machanie szabelką, trochę zimnej wody, każdy kupi to co chce, mnie się nie spieszy,model kupię może i jeden i drugi , co prawda fajnie że jest coś z wtrysku ( to czy z polski czy UE czy Ukrainy mnie tam nie rusza)ale... oznacza to że cena=jakość? Będzie tańszy więc i gorszy? Mam nadzieję że będzie mniej błędów niż w einheits diesel. Pewnie można obronić się na zasadzie że nie ma innego (tylko żywica i jakość cena zdecydowanie na -) ale to chyba nie o to chodzi...

Odrobina dopracowania w modelu da więcej plusów niż minusów, pożyjemy zobaczymy.

Czekam na 4 wersje.

Miłego klejenia.

• 1 month later...