arkady Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Witam, pewnie wiele razy to słyszeliście, ale to naprawdę moja pierwsza dioramka... Przedstawia Fokkera, który mimo uszkodzeń, zdołał dociągnąć do własnych okopów. No prawie... Poprawność historyczna nie była moim celem (np. wczesnowojenne hełmy i fokker dr1, który pojawił się na froncie jakoś w październiku 1917, malowanie mundurów etc.) - po prostu ratowałem fokkera, który oberwał poduszką Zestawy: Fokker DR.1 1/72: revell 80-4116 WWI German Infantry 1/72: Airfix A01726 WWI German Infantry 1/72: Zvezda 8083 Inspiracja: Wielka Wojna - Whipet Emhar 1/35 Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 No to ja pierwszy Podoba mi się i to baaardzo Zwłaszcza, że temat nie jest zbyt popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Brawo za temat. Jak na pierwszą to super. Tylko trochę więcej syfu w okopach by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Skoro poprawność historyczna nie jest ważna w tym projekcie, to jest bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Bardzo fajna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Bez wnikania - bardzo fajna scenka w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Witam, tego pilota na noszach chłopaki taszczą ? nie będę się powtarzał ,ale scenka super gratuluję Arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Zupełnie nie moja epoka, ale ogląda się świetnie. Gratulacje za super dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Nastepnym razem trzymaj sie poprawności historycznej a bedzie super. Jedna uwaga - Foker powinien byc bardziej zdewastowany toz to latający silnik i sklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Jedna uwaga - Foker powinien byc bardziej zdewastowany toz to latający silnik i sklejka Dlatego jeden z wojaków chce to zmienić, celując do maszyny A na poważnie to chciałbym żeby moja pierwsza dioramka tak wyszła. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi