Trojan Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 3 lata minęły Z tego co wiem fotki Admina nie są wybierane tylko z aktualnych tematów. Gratulacje dla wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Bardzo ładny F-14 ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Dla mnie kozak. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Samolot mi się nie podoba, za to model bardzo. Gratuluję udanego projektu i imponującego już "stadka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Gratulacje Przemku...pierwsza strona...i piękne "Czachy" ...tak trzymać...i jeszcze jeden i jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Dla mnie w połączeniu z warsztatami to kopalnia wiedzy! Tomcat rewela! Pozostałe również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi