Twitch Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Witam wszystkich Żeby ukoić nerwy związane z moim KingTigerem i JagdTigerem postanowiłem założyć świąteczny temat. Ukradłem bombkę choinkową mojej ukochanej i postanowiłem przerobić... wykorzystuję wszystkie pozostałości z zestawów KT i JT Tak się prezentuje na chwilę obecną: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Spawy bym troche poprawil.Oczy sa fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Za to ,że napisałeś Die BombenBregPanzer ktoś tobie pewnie głowę urwie ,bo nie zaznaczyłeś ,że to nie sf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 No właśnie nigdy spawów nie robiłem (przynajmniej na modelu) a te mi się widzą na takie solidne parówy chyba z 5 warstw A chyba się każdy kapnie że to SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Jakie malowanie? Zrób jeszcze jakieś uchwyty na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Jakie malowanie? Zrób jeszcze jakieś uchwyty na wieży. Malowanie jeszcze nie ustalone. Uchwyty i inne pierdółki też dojdą... to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 widać łączenie form bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) W te wakacje również wzięło mnie na zrobienie jakiegoś dziwadła. Edytowane 24 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 W te wakacjie równiez wzięło mnie na zrobienie jakiegoś dziwadła Twoje dziwadło w porównaniu do mojego to historyczny model jakiegoś tam niemiaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 He he. Bardzo ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 A jeśli to temat świąteczny to... Wszystkim chciałbym życzyć wesołych i spokojnych świąt. Sterty modeli pod choinką tych plastikowych/żywicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Popraw koniecznie fakturę odlewu... Hmmm, Bez urazy, ale może by go zasypanego śniegiem zrobić Przewidujesz figurantów? Jaka to skala? Jakieś waloryzujące zestawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Jak pierwszy raz to zobaczyłem, to myślałem, że to jajko (zasugerowałem się kolorem), i zastanawiałem się, gdzie jest bombka. Pod armatą zrób jeszcze uśmiechniętą buźkę, to będzie bombka Pinokio . Cloner16 - co weszło w skład twojego dziwadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Cloner16 - co weszło w skład twojego dziwadła? Podwozie od panzer IV dragon , płyty z kadłuba tigera, mnóstwo pozostałych części z panzer IV dragona oraz hetzerów. mnóstwo z SDKFZ 251. W tamtym momencie nie posiadałem jeszcze polistyrenu więc musiałem znaleźć odpowiednie części w ramkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi