MWALLO Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Model odkupiłem od kolegi Sebka, miał być większy projekt, a skończyło się na skromnym podłożu z braku chęci... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Super model , fajnie się rozlazł. Jak zwykle robota na poziomie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 ładnie sponiewierany, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Super zdewastowany. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Nie jestem zwolennikiem wraków ale ten mnie przekonuje, bardzo realistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 świetny klimat, bardzo ładnie pokazane "przepalenia". tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 proszę, napisz coś więcej o tym jak uzyskałeś efekty "przepaleń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Podczepiam się pod pytanie Adama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Oj ładniusi, ładniusi podoba mi się spalona strona chociaż i ta druga jest fajna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Super . Równierz prosił bym o informacje o malowaniu przepaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Bardzo ładnie wysmażony Hetzer. Już jakiś czas chodzi mi po głowie wykonanie jakiegoś wraku, ale nie mogę się zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi