michal0281 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Elefant 1/35 z dragona, jest to edycja premium. Dodalem troche blaszek z eduarda. troche za mocno go potraktowalem filtrami i mi wyszedl troszke za ciemny. zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Zdjęcia trochę za ciemne. Widzę natomiast bardzo ciemnego washa. Nie wiem co tu poradzić. Może niech bardziej doświadczeni się wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Trochę ciemny, ale fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Ciężko jest ocenić model po 3 bardzo stonowanych zdjęciach - jedynie figurant jakoś odbiega tematycznie pod względem malowania, na resztę trzeba poczekać (proszę o lepsze zdjęcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Cześć, dopiero zalogowałem się na tej stronie i nigdzie nie mogę znaleźć jak wstawić zdjęcia, jak utworzyć swoją galerię. Czy ktoś mógłby mi pomóc, podpowiedzieć? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italerii Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Wchodzisz na http://imageshack.us/ wciskasz "browse", wybierasz zdjęcie i rozmiar, czekasz na załadowanie kopiujesz link "Forum Code" i następnie wklejasz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 troszke za ciemny no to co z tego, to ciemny juz nie moze byc? fajny jest machnij jak mozesz jeszcze kilka fotek z detalami/wiekszym zoomem i poserem; wieksze swiatlo tez prosze jesli mozna. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 dokładnie, lepsze zdjecia by się przydały i więcej ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Także podpisuję się pod prośbami kolegów o nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Obiecuje Panowie wstawic wiecej zdjec, moze nie w tym tygodniu, ale w miesiacu sie wyrobie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Jak ubrudzić model? Farbą czy posypką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Ani tym, ani tym. Najlepsze do tego celu są pigmenty z fixerem lub filtry. Tak poza tym to chyba nie ten temat ani dział kolego, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi