skikut87 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Pierwsza 72 doczekała się realizacji. Szczerze jestem z niej zadowolony choć wiem ze posiada błędy ale dzięki niej stwierdziłem jedno: model w skali 1/72 to nie pasja to uzależnienie Co do modelu: Malowany pędzlem farbami vallejo ( yellow ochre i jego mieszanki ) Podkład to spray samochodowy czerwony Teraz zapraszam do oglądania i opiniowania Przy okazji chciał bym podziękować Rafałowi (Dumo) za zajęcie się stroną graficzną mych fotografii Pozdrawiam Daniel Sarnowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Podoba mi się. A skala to makabra - za mała dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Skala zdecydowanie za mała ale kawał dobrej roboty. Czekam na panzerwerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Dzięki Panowie ale akurat on jest duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Mi też się podoba twoje wykonanie tego modelu. Co do skali 1;72 to jeszcze trochę jak ceny zaczną rosnąć to chyba wszyscy zaczniemy się przerzucać na 72-jkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Mi też się podoba twoje wykonanie tego modelu.Co do skali 1;72 to jeszcze trochę jak ceny zaczną rosnąć to chyba wszyscy zaczniemy się przerzucać na 72-jkę No niestety ten właśnie aspekt ,,zmusił,, mnie do podjęcia walki w tej skali. Nie widzi mi się dawać 200 pln za sam plastik. Pociesza mnie fakt czekającego na mnie pod biurkiem brdm 1 w 35 i innych modeli które leżakują niczym wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 ładny model w słusznej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 72ka rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi