skikut87 Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Pierwsza 72 doczekała się realizacji. Szczerze jestem z niej zadowolony choć wiem ze posiada błędy ale dzięki niej stwierdziłem jedno: model w skali 1/72 to nie pasja to uzależnienie Co do modelu: Malowany pędzlem farbami vallejo ( yellow ochre i jego mieszanki ) Podkład to spray samochodowy czerwony Teraz zapraszam do oglądania i opiniowania Przy okazji chciał bym podziękować Rafałowi (Dumo) za zajęcie się stroną graficzną mych fotografii Pozdrawiam Daniel Sarnowicz Cytuj
bazylms Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Podoba mi się. A skala to makabra - za mała dla mnie. Cytuj
Dumo Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Skala zdecydowanie za mała ale kawał dobrej roboty. Czekam na panzerwerka. Cytuj
skikut87 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Napisano 3 Stycznia 2012 Dzięki Panowie ale akurat on jest duży Cytuj
pankot13 Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Mi też się podoba twoje wykonanie tego modelu. Co do skali 1;72 to jeszcze trochę jak ceny zaczną rosnąć to chyba wszyscy zaczniemy się przerzucać na 72-jkę Cytuj
skikut87 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Napisano 3 Stycznia 2012 Mi też się podoba twoje wykonanie tego modelu.Co do skali 1;72 to jeszcze trochę jak ceny zaczną rosnąć to chyba wszyscy zaczniemy się przerzucać na 72-jkę No niestety ten właśnie aspekt ,,zmusił,, mnie do podjęcia walki w tej skali. Nie widzi mi się dawać 200 pln za sam plastik. Pociesza mnie fakt czekającego na mnie pod biurkiem brdm 1 w 35 i innych modeli które leżakują niczym wino Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi