stroju Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Dostałem takie cusie do naniesienia śladów eksploatacji: Na zdjęciach brak lusterek, są one z blaszek ale nie montuję ze względów dogodności transportu. Pakę malowałem od nowa, na szoferce to zadrapania pędzlem malowałem. Teraz dopiero pomyślałem że jeszcze zrobię mocnego washa na kratce chłodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Bardzo piękna ciężarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Brudzenie jak zwykle profesjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Brudzenie wygląda świetnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirand Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Ładny Starek.Gdzie i za ile można takie coś kupić? A może jest Star 200 lub 1142? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Genialnie styrany staruszek. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Piękny, po prostu piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Świetna robota, ślady błota wyglądają bardzo realnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Elegancki! Tablice rejestracyjne by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Model fajny, brudzenie też niczego sobie. Ale jak na taki stan, to bieżnik opon jak nowy, a całe koła trochę za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Super robota. Miło popatrzeć na rodzimą motoryzacje w tym dziale. Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi