Michał96 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Cześć, model skończony. Tak krótka napiszę, że jest to produkcja firmy MiniArt w skali 1:35. Od siebie dodałem brakujące spawy, fakturę jarzma oraz dodatki w postaci worka, skrzynek, konewki i drewienek na błotniku. Model brudziłem pigmentami Vallejo. No i jeszcze figurka z zestawu. Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Podstawka wypas, bardzo mi się całość podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Muszę przyznać, że ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki, bardzo się cieszę. Chyba rzeczywiście jakiś postęp, bo wszystkim się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 No - masz dużego plusa.Całość fajnie wypadła...widać znaczny postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo fajnie to wyszło Michał. Warsztaty Ci sluzą bo widać ogromny postęp w Twoich pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Za podstawke wielki plus, jest wrecz ekstra, czolg tez niezly (tzn fajny i ladny), za to ten wojak troche slaby, jaki to jest kolor ubrania jaki on ma na sobie, szary, niebieski? Przykro mi, ale mysle ze dla dobra tego modelu i podstawki wojak wymaga poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 No fakt, warsztaty mnie zmotywowały Dzięki. Wiem figurka jest najsłabsza z całości. Muszę zrobic jej lepsze zdjęcia, ponieważ w realu wygląda dwa razy lepiej. Ubranie jest szare, tylko zdjęcie jakieś takie rozmazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 To jak szare to raczej zle (tak wiem ze miemieckie mundury byly szare), ale to co on ma na sobie to kombinezon ochronny dwustronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Na warsztacie uzgodniliśmy szare Nie znam się na zbytnio na umundurowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 No i nieźle Ci to wyszło. To jak szare to raczej zle (tak wiem ze miemieckie mundury byly szare), ale to co on ma na sobie to kombinezon ochronny dwustronny. Zajrzyj tutaj; http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H024766.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam, świetny model Michał. Musze przyznać że całość ma swój klimat co jest bardzo ważne w tego typu winietkach. Wielki plus za ślady eksploracji na pojeździe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi