math Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Mg 34 (7.92 mm) mialy taki celownik, tyle ze montowane w innym miejscu na lufie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 18 Marca 2012 Autor Share Napisano 18 Marca 2012 Dzięki za fotki, celownik przeniosłem, miałem plany żeby malować ale junior je zmienił, więc pozostało mi poskładać płyty ochronne. Zdjęcia przeciętnej jakości ale już nie chciałem rozkładać całego warsztatu. Mam pytanie do płyt - czy mogą zachodzić krawędziami jedna na drugą , czy raczej powinny się stykać - czy nie ma to wielkiego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 18 Marca 2012 Autor Share Napisano 18 Marca 2012 zapodałem wieży i płytom kolor bazowy, z lekkim rozjaśnieniem powierzchni. Jutro pewnie kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Cały będzie wyglądał świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Świetnie Ci idzie Malowanko miodzio... Będziesz imitował jakieś uszkodzenia na panelach bocznych? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 A może dasz się namówić na ściągnięcie jednego czy dwóch paneli? Albo pomalować któryś w inny wzór kamuflażu? Wg mnie czwórka wyglądałaby wtedy bardziej bojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 panele będą troszkę zborykane ( rysy, obicia, dziury po kulach, błoto itp w przyzwoitych ilościach ) a ze ściągnięciem nie będzie problemu - osobiście bardziej wole ją bez paneli bo więcej szczegółów widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 W końcu czwóreczka zakamuflowana, pozostało jeszcze przytłumić filtrem kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Piękniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Sweeeeeeet !!! No to teraz dopiero zabawa sie zaczyna. Baze masz super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Witam. Cały mi się podoba, bo 1. Moja ulubiona skala 2. Model jeden z kilku najlepszych 3. Lubię twoje modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 No, jest pięknie. Sprawdź pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Jeszcze pytanie techniczne. Czy osłony z wieży możesz ściągać do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 No niestety osłony wieży są przyklejony, troszkę to utrudniało malowanie ale wyszło znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Dobra, nabiję trochę licznik. Jakimi kolorami malowałeś? Edytowane 20 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Maluję farbkami vallejo air. - baza to dark yellow nr 025, a na rozjaśnienia dodaję sand nr 075 - kolor brązowy to tank brown nr 041 - kolor zielony to panzer green olive 1943 nr 096. Według instrukcji vallejo powinienem dać tank green nr 011 ale nie chciało mi się czekać na przesyłkę . Przy kolejnym modelu z tego okresu dam ten drugi kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Jest bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Kadłub dla mnie troszkę za ciemny ale osłony za to epicko wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Wolałem bez osłon ale i tak jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 osłony są do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Porobiłem troszkę malunków wyposażenia (siekierka, łopata, wycior, karabiny itp), oraz polakierowałem. Przez nockę lakier dojdzie, i zaczynam washowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Wygląda niesamowicie a kalek nie będziesz dawał przed washem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 22 Marca 2012 Autor Share Napisano 22 Marca 2012 Jedyne kalki jakie będą to tylko krzyż na osłonach wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 27 Marca 2012 Autor Share Napisano 27 Marca 2012 Minęło trochę czasu o ostatniej aktualizacji, ale dopiero wczoraj coś mogłem podziałać. Zrobiłem wash-a. W pierwszej wersji zrobiłem kolorem brązowym ale po wyschnięciu był za jasny więc musiałem zrobić drugi raz tym razem z dodatkiem czarnej. Wyszło troszkę lepiej. Tanka też po tym zabiegu troszkę przyciemniło. wydechy miały być troszkę delikatniej łapnięte rdzą ale już zostawiłem takie jak wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi