Erolek Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Tym razem ma być lekko, łatwo i przyjemnie. Model praktycznie prosto z pudła, z jakąś minimalną podstawką. Muszę odzipnąć od wielomiesięcznych projektów. Takie coś ostatnio dostałem od znajomego. Kilka części wyciętych z ramek, poza tym nietknięty: Pudełko: Zawartość: Pozdrawiam Eryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Eee, nie rób "prosto z pudła". Ten modelik będzie wzbudzał spore zainteresowanie, jeśli coś tam dostanie od autora - a wiemy, że autor umie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Ja również namawiam na podrasowanie go. Niezależnie od decyzji, będę kibicował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woit Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Małe jest piękne Jak się zacznie, to ciężko czegoś nie dorobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erolek Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Zgodnie z obawami - prace nad modelem trzeba było zacząć od przeróbek. Zamiast kokpitu była dziura, więc jakieś symbliczne wnętrze trzeba było wsadzić: Owiewka ma bardzo dziwny kształt, więc od jutra biorę się za jej piłowanie (szlifowanie jest niewystarczającm określeniem). W międzyczasie dłubię sobie nad podstawką, ale o tym na razie sza. Pozdrawiam Eryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erolek Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 Jak to zwykle u mnie bywa - nastąpiła znowu modelarska dziura. Na szczęście zebałem się do kupy i dokończyłem toto. Kilka zdjęć dla formalnego zakończenia warsztatu. Efekty w galerii TUTAJ Pozdrawiam Eryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts