Erolek Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Tym razem ma być lekko, łatwo i przyjemnie. Model praktycznie prosto z pudła, z jakąś minimalną podstawką. Muszę odzipnąć od wielomiesięcznych projektów. Takie coś ostatnio dostałem od znajomego. Kilka części wyciętych z ramek, poza tym nietknięty: Pudełko: Zawartość: Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Eee, nie rób "prosto z pudła". Ten modelik będzie wzbudzał spore zainteresowanie, jeśli coś tam dostanie od autora - a wiemy, że autor umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Ja również namawiam na podrasowanie go. Niezależnie od decyzji, będę kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Małe jest piękne Jak się zacznie, to ciężko czegoś nie dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Zgodnie z obawami - prace nad modelem trzeba było zacząć od przeróbek. Zamiast kokpitu była dziura, więc jakieś symbliczne wnętrze trzeba było wsadzić: Owiewka ma bardzo dziwny kształt, więc od jutra biorę się za jej piłowanie (szlifowanie jest niewystarczającm określeniem). W międzyczasie dłubię sobie nad podstawką, ale o tym na razie sza. Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 8 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Jak to zwykle u mnie bywa - nastąpiła znowu modelarska dziura. Na szczęście zebałem się do kupy i dokończyłem toto. Kilka zdjęć dla formalnego zakończenia warsztatu. Efekty w galerii TUTAJ Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi