Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Toyota Celsior UCF20 Aoshima

Ja jestem baardzo zadowolony, mimo kilku rzeczy, które nie są doskonałe.

- Lakier czarny z czerwoną perłą (Motip, Gunze)

- Nowe felgi Altstadt (Aoshima)

- Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio)

- Obniżenie

- Nowe końcówki wydechu (Handmade)

- Naciągnięte opony (Fujimi, Handmade)

- Przerobiony tylny zderzak (Handmade)

- Pasy bezpieczeństwa (Studio27, Reji, Handmade)

- Chromowane listewki (Ka Models)

DSCF2264.jpg

DSCF2272.jpg

DSCF2278.jpg

DSCF2279.jpg

DSCF2283.jpg

DSCF2295.jpg

DSCF2301.jpg

DSCF2311.jpg

DSCF2321.jpg

DSCF2323.jpg

DSCF2328.jpg

DSCF2340.jpg

DSCF2350.jpg

DSCF2352.jpg

DSCF2353.jpg

DSCF2354.jpg

Napisano

Fajny JDMowy styl ale coś te koła mi się za bardzo nie podobają. Reszta ładna a w szczególności wnętrze!

Napisano

Koła - kwestia gustu. Mi nie podchodzą. Za to powłoka lakiernicza bardzo fajna. Chyba najlepsza jaką u Ciebie widziałem. Kolor elegancki, ziarno jakby w skali. Bardzo podobają mi się również końcówki wydechów - cienka, realistyczna ścianka. Ciekawe wnętrze. Fotele wyglądają jak zamszowe - były jakieś zabiegi, czy po prostu tak wyglądają pomalowane bez przeróbek? Na koniec, mogłeś przewiercić tarczę/ przebić igłą - dodałyby realizmu modelowi. Ogólnie bardzo fajnie złożona Toyota.

pzdr.

Napisano

Poza "oklapniętymi" kołami i ponurą kolorystyką, wszystko wygląda całkiem fajnie. Podobnie jak koledze Martiniemu podobają mi się fotele.

Pozdrawiam

Kornik

Napisano

Kolejny Japoński VIP Podoba mi sie ten styl, wypasiona limuzyna, delikatne body i konkretne koło z agresywnym negatywem

Ja jedynie dopatrzyłem się odwrotnie założonej jednej opony, bodajże przedniej prawej

Napisano

Konkret maszyna, bardzo podoba mi się ten rodzaj tuningu. Zresztą w marzeniach jest plan zrobienia fiata 125 pickup w tym stylu ale to może jak szkołę skończę. Pogratulować modelu.

Napisano
Model fajny tylko szkoda że koła przyklejone i kiepsko wygladaja

Czemu kiepsko wygladają? Co z nimi nie tak? I dlaczego szkoda że przyklejone? Przecież to jest model a nie zabawka, nie musi jeździć

Napisano

W jaki sposób osiągnąłeś taki negatyw i obniżenie? Które elementy zawieszenia przyciąłeś?

I z czego jest wydech zrobiony i jaką ma średnicę?

Napisano

Model ciekawy, bajeranckie i bardzo realistyczne wnętrze, lakier też ładny.

Podobają mi się też tylne lampy bo nie są takie jednolite.

Tak mocny negatyw mi się nie widzi ale to kwestia gustu i stylu wykonania modelu.

Tak jak napisał MartiniOCP, tarcze mogłeś nawiercić/nakłuć lub chociaż zapuścić otwory czarnym matem. No i przednia prawa opona na 100% jest odwrotnie założona.

Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie. Gratuluję.