jakub476 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Toyota Celsior UCF20 Aoshima Ja jestem baardzo zadowolony, mimo kilku rzeczy, które nie są doskonałe. - Lakier czarny z czerwoną perłą (Motip, Gunze) - Nowe felgi Altstadt (Aoshima) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Obniżenie - Nowe końcówki wydechu (Handmade) - Naciągnięte opony (Fujimi, Handmade) - Przerobiony tylny zderzak (Handmade) - Pasy bezpieczeństwa (Studio27, Reji, Handmade) - Chromowane listewki (Ka Models) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Fajny JDMowy styl ale coś te koła mi się za bardzo nie podobają. Reszta ładna a w szczególności wnętrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Koła - kwestia gustu. Mi nie podchodzą. Za to powłoka lakiernicza bardzo fajna. Chyba najlepsza jaką u Ciebie widziałem. Kolor elegancki, ziarno jakby w skali. Bardzo podobają mi się również końcówki wydechów - cienka, realistyczna ścianka. Ciekawe wnętrze. Fotele wyglądają jak zamszowe - były jakieś zabiegi, czy po prostu tak wyglądają pomalowane bez przeróbek? Na koniec, mogłeś przewiercić tarczę/ przebić igłą - dodałyby realizmu modelowi. Ogólnie bardzo fajnie złożona Toyota. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Bardzo fajny model , tylko dlaczego przednia oś i tylny most stoją w takim negatywie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Poza "oklapniętymi" kołami i ponurą kolorystyką, wszystko wygląda całkiem fajnie. Podobnie jak koledze Martiniemu podobają mi się fotele. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieciaDoriDori Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Mark666 to taki JDM'owy klimat ;) Takie cuda można zobaczy chociażby tutaj: http://speedhunters.com/archive/2012/02/14/event-gt-gt-osaka-nights-the-m-amp-l-party-pt-1.aspx Camber u Japońców to podstawa :P Bardzo mi się podoba Celsior, śliczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Kolejny Japoński VIP Podoba mi sie ten styl, wypasiona limuzyna, delikatne body i konkretne koło z agresywnym negatywem Ja jedynie dopatrzyłem się odwrotnie założonej jednej opony, bodajże przedniej prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Model fajny tylko szkoda że koła przyklejone i kiepsko wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Konkret maszyna, bardzo podoba mi się ten rodzaj tuningu. Zresztą w marzeniach jest plan zrobienia fiata 125 pickup w tym stylu ale to może jak szkołę skończę. Pogratulować modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Model fajny tylko szkoda że koła przyklejone i kiepsko wygladaja Czemu kiepsko wygladają? Co z nimi nie tak? I dlaczego szkoda że przyklejone? Przecież to jest model a nie zabawka, nie musi jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzech Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 W jaki sposób osiągnąłeś taki negatyw i obniżenie? Które elementy zawieszenia przyciąłeś? I z czego jest wydech zrobiony i jaką ma średnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Model ciekawy, bajeranckie i bardzo realistyczne wnętrze, lakier też ładny. Podobają mi się też tylne lampy bo nie są takie jednolite. Tak mocny negatyw mi się nie widzi ale to kwestia gustu i stylu wykonania modelu. Tak jak napisał MartiniOCP, tarcze mogłeś nawiercić/nakłuć lub chociaż zapuścić otwory czarnym matem. No i przednia prawa opona na 100% jest odwrotnie założona. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Dla mnie piękny Moim zdaniem felgi pasują idealnie. No i fajny ciemny styl Gratulacje fajnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi