PUSH-UPEK Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Zastanawiałem się czy pokazać tą figurkę, bo jest w-g mnie średnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Nie znam się na figurkach, ale twoja robi wrażenie. Cieniowanie wraz z krwią wyglądają realnie. Jedyne o poraża to prawa dłoń trzymająca miecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Jak dla mnie strzały wyglądają nienaturalnie grubo. Ta wbita w tarczę jest krzywa i jakoś tak czyściutko się w nią wbiła... Po drugiej stronie grotu jakoś nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 He ,he.taką figurke dostałem do zrobienia i taką wykonałem.Nie jest to oryginał także to,że coś krzywe a to ,że grotu niema albo,że strzała krzywa...Miecz też jest pokrzywiony.Walczyłem z prostowaniem w gorącej wodzie żywicy i efekt był żaden.Nie udało mi się tego wyprostować.Ale osoba dla której to robiłem była zadowolona.Zresztą ta strzała wbita to jej pomysł.Mnie nie bardzo widziało się kombinowanie przy tej figurze także jest jak jest i tyle.Mnie też generalnie pewne mankamenty nie pasują ale postanowiłem,że pokarze i można sobie pokomentować.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Wiadomo zawsze jest coś. Mnie się ogólnie podoba, tylko nastepnym razem sugerowałbym trochę kolor tej krwi przyciemnić. Dobra robota. Czekam na nastepną figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Fajoska figurka, mi podoba się jego wzrok spod hełmu. Taki groźny, wściekły, fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 mnie się podoba, taka jerozolimska masakra piłą mechaniczną. świetnie wycieniowany płaszcz, zrobić coś takiego z białą szatą to naprawdę niezła rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Z jaką zaciętością i wiarą musiał nawracać pogan na chrześcijaństwo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Podoba mi się, jednak cieniowania szczególnie na płaszczu nie widać. Strzały rzeczywiście trochę nie naturalnie grube ale można było użyć drutu cieńszego. Ogólnie bardzo fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi