Bocian Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Witam! kilka dni temu zaczołem składac SCANIE 164L. Oto efekty mojej pracy: PROSZĘ O KOMENTARZ PROSZĘ O KOMENTARZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Witam! Bardzo proszę o nie pisanie takich rzeczy jak: PROSZĘ O KOMENTARZ. Do tego napisałeś to na czerwono drukowanymi literami, co oznacza krzyk i chęć do nakłonienia użytkowników forum do komentowania za wszelką cenę. Nie tędy droga kolego. Zapraszam także do przywiatnia się w odpowiednim dziale na forum. Na razie zrobiłeś nie wiele, ale wszystko wygląda na czysto sklejone i pomalowane. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Bardzo miło wspominam ten model. Życzę powodzonka w budowie, nie wiele narazie tego,ale wygląda dobrze (przynajmniej na ile fotki pozwalają ocenić)... PS Możesz zmniejszyć fotki, bo forum się trochę rozjeżdża??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2007 u mnie jest wszystko ok ale następnym razem dam 600 pikseli jak 800 to zaduzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2007 elefantes mieszkasz niedaleko ja mieszkam w Wolbromiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Bocian następnym razem edytuj post (jest taka funkcja), a nie pisz jeden pod drugim, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Ładniutki chodz nie wielę jeszcze widać, powodzonka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 3 Lipca 2007 Autor Share Napisano 3 Lipca 2007 NO to obkleiłem juz fotel, oto efekt: I jak ?? 8-) a co do wnętrza to proszę o propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Fotele robią wielkie wrażenie-wyglądają jak w realu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Fajnie wygąda czym oklejałeś fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 3 Lipca 2007 Autor Share Napisano 3 Lipca 2007 niewiem, znalazłem z szafie stary weluropodobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Bardzo proszę o stosowanie się do zasad interpunkcji i pisowni języka polskiego Fotele faktycznie wyglądają ładnie, a co do wnętrza..... Będzie w Twoim modelu, prawda? Więc saam pomyśl Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 UPDATE: ZBIORNIK paliwa jest domowej roboty, bo seryjny popsułem przy malowaniu opasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Nie wiem, czy dobrze widze... Na samym dole przedniego zderzaka, od strony kierowcy, tak kolo wneki na przeciwmglowe swiatlo, jakies takie zmarszczki sie porobily. To jest jakas tasma maskujaca, maskol, czy farba sie tak pomarszczyla? Czy moze ja slepy jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 RESZTKA TAŚMY ZOSTAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Acha... No to ok. I wylacz sobie Caps Lock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 A ja myślałem, że sie instrukcja w zderzaku odbija Silniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 ja myślałem, że sie instrukcja w zderzaku odbija Ja też Ładnie ci idze ta Scania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 UPDATE: A na tym zdjęciu proszę was o połacenie wszystkich zbiorników, poduszek, siłowników itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 Prosze komentowac nowy update, chociaz to niewiele. zakładac boczne osłony czy nie ?? /nowy post poniewaz wtedy idzie sie w góre xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 No na tych zdjęciach widać wszystko ok jak narazie, ale jakoś śmiesznie kolorystyka wał z silnikiem się świecą, a zawieszenie już mat , a felgę czymś malowałeś ( tą z zapasówką ), czy to już była w chromie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 ona jest już w chromie a ja silnik pomalowałem inaczej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Krótka historia kabiny: 1. Malowanie sprayem. 2. Malowanie sprayem. 3. ZDZIWIENIE> do lakieru przykleiło się sporo kurzu. 4. Płyn hamulcowy. 5. Mycie wodą 6. Malowanie sprayem. 7. Lakier odpryskuje. 8. Podkład i wielkie smugi. 9. Płyn hamulcowy. 10. Mycie tym razem ludwikiem. 11. PODKŁAD W SPRAY-u. Wiem ze historia dziwna, ale to mój pierwszy model. Historyjke można komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Gdybyś odrazu psiknął podkładem to może nie miałbyś tyle roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 /nowy post poniewaz wtedy idzie sie w góre xDGdzie sie idzie w gore, ze tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi