reggy Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 Jakoś tak nie mogę odnaleźć się w mniejszej skali:( Malowany Vallejo, nie udało mi się zrobić drobnych ciapek ochry na zielonym. Maskowałem Maskolem, ale plamki były zbyt duże, albo w czasie ich ściągania zeskrobywałem farbę. Ma ktoś sposób na malowanie aerkiem tych drobno-ciapkowanych kamo? Oto fotki: Cytuj
Barthass Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 Noo, gratuluję warsztatu Szkoda , że 1/72 i wersja L48 , moim zdaniem L70 jest ładniejsza, no ale wykonanie bajera. Cytuj
Jakub W. Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 SUPER ,wygląda jakby był w nieco większej skali, też chciałbym takie robic. Cytuj
DBauer Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Świetnie wykonany ale zgadzam się że L70 wygląda lepiej. Cytuj
MrBat Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Reggy wystawił ten model z nadzieją, że się Wam nie spodoba, bo mu się nie podoba Zawiedliście go Ale, Reggy, tak obiektywnie patrząc, nie jest to może najlepszy model w Twoim wykonaniu, ale też nie jest taki zły. Cytuj
reggy Napisano 1 Lipca 2007 Autor Napisano 1 Lipca 2007 Tak właśnie liczyłem że ktoś powie że beznadziejny i ciapki ni w pięć ni w dziesięć i się zmobilizuję, a tu superlatywy:P Dzięki chłopaki . W tygodniu skończę Bf110 to może nad nim się popastwicie:D A MrBat skończył Wespe w 1:76 i mam nadzieję że się nam pochwali:D Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Ładny :P jak na tą skalę. Kiedyś w tym robiłem, ale podziękowałem. Te ciapki to tylko pędzel, z tego co wiem to raczej sie tego nie maluje aerkiem, bo wychodzą za duże jak u Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi