reggy Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Jakoś tak nie mogę odnaleźć się w mniejszej skali:( Malowany Vallejo, nie udało mi się zrobić drobnych ciapek ochry na zielonym. Maskowałem Maskolem, ale plamki były zbyt duże, albo w czasie ich ściągania zeskrobywałem farbę. Ma ktoś sposób na malowanie aerkiem tych drobno-ciapkowanych kamo? Oto fotki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Noo, gratuluję warsztatu Szkoda , że 1/72 i wersja L48 , moim zdaniem L70 jest ładniejsza, no ale wykonanie bajera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafek Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Według mnie exstra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Nic dodać, nic ująć piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 SUPER ,wygląda jakby był w nieco większej skali, też chciałbym takie robic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBauer Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Świetnie wykonany ale zgadzam się że L70 wygląda lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Reggy wystawił ten model z nadzieją, że się Wam nie spodoba, bo mu się nie podoba Zawiedliście go Ale, Reggy, tak obiektywnie patrząc, nie jest to może najlepszy model w Twoim wykonaniu, ale też nie jest taki zły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Tak właśnie liczyłem że ktoś powie że beznadziejny i ciapki ni w pięć ni w dziesięć i się zmobilizuję, a tu superlatywy:P Dzięki chłopaki . W tygodniu skończę Bf110 to może nad nim się popastwicie:D A MrBat skończył Wespe w 1:76 i mam nadzieję że się nam pochwali:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Ładny :P jak na tą skalę. Kiedyś w tym robiłem, ale podziękowałem. Te ciapki to tylko pędzel, z tego co wiem to raczej sie tego nie maluje aerkiem, bo wychodzą za duże jak u Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts