reggy Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Jakoś tak nie mogę odnaleźć się w mniejszej skali:( Malowany Vallejo, nie udało mi się zrobić drobnych ciapek ochry na zielonym. Maskowałem Maskolem, ale plamki były zbyt duże, albo w czasie ich ściągania zeskrobywałem farbę. Ma ktoś sposób na malowanie aerkiem tych drobno-ciapkowanych kamo? Oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Noo, gratuluję warsztatu Szkoda , że 1/72 i wersja L48 , moim zdaniem L70 jest ładniejsza, no ale wykonanie bajera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Według mnie exstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Nic dodać, nic ująć piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 SUPER ,wygląda jakby był w nieco większej skali, też chciałbym takie robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Świetnie wykonany ale zgadzam się że L70 wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Reggy wystawił ten model z nadzieją, że się Wam nie spodoba, bo mu się nie podoba Zawiedliście go Ale, Reggy, tak obiektywnie patrząc, nie jest to może najlepszy model w Twoim wykonaniu, ale też nie jest taki zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Lipca 2007 Autor Share Napisano 1 Lipca 2007 Tak właśnie liczyłem że ktoś powie że beznadziejny i ciapki ni w pięć ni w dziesięć i się zmobilizuję, a tu superlatywy:P Dzięki chłopaki . W tygodniu skończę Bf110 to może nad nim się popastwicie:D A MrBat skończył Wespe w 1:76 i mam nadzieję że się nam pochwali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Ładny :P jak na tą skalę. Kiedyś w tym robiłem, ale podziękowałem. Te ciapki to tylko pędzel, z tego co wiem to raczej sie tego nie maluje aerkiem, bo wychodzą za duże jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi