bazylms Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 No to daj fotki jak ci z nim idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Krzysiek mój zombiak na razie tak się prezentuje. Jeszcze kupa cieniowania przede mną; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Super wygląda.Walnij jeszcze oczy i będzie świetnie . Spodnie jak dla mnie lepiej wycieniowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Tak lekko zalatuje na Janka Kosa ale i tak ma prezencje świetną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Łołoło, to kolega dał. Wygląda świetnie. Super kolor portasów dobrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 No klasa. Moje już widzę, że gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Niebieskie gacie zabijają Ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Dopiero się uczę malowania figurek. Ciężka sztuka. Doszła do mnie chemia AK i MiG. Powoli prace ruszają do przodu. Na razie poszły delikatne filtry. Tak to wygląda teraz; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Świetnie wygląda , zielony się lekko stonował i nie rzuca się już tak mocno w oczy. Co teraz? Warstwa sido i łosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Tak Michał właśnie położyłem sido. Za chwilę jak dopiję kawę pójdzie wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Hehe, no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Również poczekam bo rasowo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Jest git, a jakie to kolory tych filtrów dawałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Filtry zrobiłem z specyfiku AK 082 Engine Grime,oraz z washa MIG-a P222 Neutral wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 I dawałeś je oba normalnie jak filtr - po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Tak po całości. Oczywiście odpowiednio rozrzedzone terpentyną. Były to filtro-washe. Przy filtrach uważamy żeby nam się pigment nie zbierał w zagłębieniach a ja właśnie celowo robiłem tak żeby się zebrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Nop bo też mi to jakoś tak na filtr nie wyglądało. Ale ważne że efekt jest b.dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Piotrek kawę już chyba wypiłeś a łosza nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Tak kawa wypita. Tak to teraz wygląda. Na fotkach zobaczyłem gdzie jeszcze trzeba podocierać. Teraz odpryski,rdza,i inne bajery.Na koniec pigmenty. Widzę,że zamalowałem szkło lampy. Nie czuję w ogóle zimowego kamuflażu. Całkowicie mi on nie leży.Każdy krok musi być dokładnie przemyślany bo na białym kolorze wszystko widać. Po prostu sobie z nim nie radzę.Trzeba sie uczciwie przyznać. Przepraszam za to pogniecione tło.Muszę je w końcu wyprasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Początkowo nie byłem przekonany,ale to co uzyskałeś bardzo mi się podoba . Złagodziłeś lekko te przejścia - nie są już takie ostre i nie razi to tak.Najbardziej podoba mi się kamo na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 No teraz to nabrał wyglądu, zaczyna mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie czuję w ogóle zimowego kamuflażu.Całkowicie mi on nie leży.Każdy krok musi być dokładnie przemyślany bo na białym kolorze wszystko widać. Po prostu sobie z nim nie radzę.Trzeba sie uczciwie przyznać. . A tam - marudzisz. Dobrze jest. Przepraszam za to pogniecione tło.Muszę je w końcu wyprasować.Zamiana aero na żelazko - ciekawy pomysł . Moje też ma nierówności bo je muszę zawsze chować po zdjęciach. Walcz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Co raz fajniejszy ,pomimo ,że wcześniej nosem kręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Zaczyna nabierać charakteru powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Pięknie jest, co tu dużo gadać... Nie czuję w ogóle zimowego kamuflażu. niejeden chciałby tak nie czuć malowania... Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi