kornik_69 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Kalki rzeczywiście siadły nieźle, aczkolwiek widać drobne bąble na kokardzie kadłuba. Ja bym jednak przemalował te wydechy na nieco ciemniejszy metalizer i potraktował je suchym pędzlem przy pomocy rdzawej farby lub rdzawą mieszanką suchych pasteli lub pigmentów. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Dokonałem poprawek i dokończyłem kalki - jeśli chodzi o sugestię kornika to 'przyrdzewiłem' trochę wydech - mam nadzieję dzisiaj skończyć galerię i zamieścić na tym szanownym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinkciarz Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Mam pytanie. Gdzie można kupić takie spinacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Np. w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 ja kupiłem w Kauflandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 z napisu 'Borouge' urwałem kawalek litery e A to nie powinno być "BorougH of Lambeth"? Borough to ichnia jednostka terytorialno-administracyjna, cos jak miasto na prawach powiatu bodajze, prawami rowne hrabstwom. Ich strona internetowa: http://www.lambeth.gov.uk/home.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 u mnie oddzielnie narzędzia są ,Adam jak chcesz to Ci kupie i wyslę/byłem też w tzw chińczyku i tam jest tego jeszcze więcej od maleńkich do dużych jak stolarskie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Ja kupuje je w leroy merlin bywają w zestawach ostatnio widziałem na sztuki, w castoramie również uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Co prawda po fakcie, ale w dziale z narzędziami ręcznymi obok zacisków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 Tu trzeba uważać - ja kupuję wylącznie 'wolfcrafta' (te ze zdjęcia) jest trochę zacisków (raczej badziewnych firm) które są bardzo mocne są z czarnego plastiku z żółtymi końcówkami - kupiłen nawet dwie sztuki z myślą o modelach w dużej skali ale sprężyna stanowczo za mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 tych regulowanych nie używam (kupiłem na próbę) ponieważ w praktyce się nie sprawdziły - jedyne jakich używam to te z Wolfcrafta kolorowe ze zdjęcia, znalzłem je na ceneo tutaj masz link - piszą że są w zestawach po 4 szt. choć wydaje mi się ja zakupiłem je w większym zestawie link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi