kornik_69 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Kalki rzeczywiście siadły nieźle, aczkolwiek widać drobne bąble na kokardzie kadłuba. Ja bym jednak przemalował te wydechy na nieco ciemniejszy metalizer i potraktował je suchym pędzlem przy pomocy rdzawej farby lub rdzawą mieszanką suchych pasteli lub pigmentów. Pozdrawiam Kornik Cytuj
tombie01 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Napisano 14 Kwietnia 2012 Dokonałem poprawek i dokończyłem kalki - jeśli chodzi o sugestię kornika to 'przyrdzewiłem' trochę wydech - mam nadzieję dzisiaj skończyć galerię i zamieścić na tym szanownym forum Cytuj
Cinkciarz Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Mam pytanie. Gdzie można kupić takie spinacze ? Cytuj
kret69 Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 z napisu 'Borouge' urwałem kawalek litery e A to nie powinno być "BorougH of Lambeth"? Borough to ichnia jednostka terytorialno-administracyjna, cos jak miasto na prawach powiatu bodajze, prawami rowne hrabstwom. Ich strona internetowa: http://www.lambeth.gov.uk/home.htm Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 u mnie oddzielnie narzędzia są ,Adam jak chcesz to Ci kupie i wyslę/byłem też w tzw chińczyku i tam jest tego jeszcze więcej od maleńkich do dużych jak stolarskie / Cytuj
tombie01 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 Ja kupuje je w leroy merlin bywają w zestawach ostatnio widziałem na sztuki, w castoramie również uświadczysz Cytuj
wprzybylak Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Co prawda po fakcie, ale w dziale z narzędziami ręcznymi obok zacisków itp. Cytuj
tombie01 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Napisano 13 Lipca 2012 Tu trzeba uważać - ja kupuję wylącznie 'wolfcrafta' (te ze zdjęcia) jest trochę zacisków (raczej badziewnych firm) które są bardzo mocne są z czarnego plastiku z żółtymi końcówkami - kupiłen nawet dwie sztuki z myślą o modelach w dużej skali ale sprężyna stanowczo za mocna Cytuj
tombie01 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Napisano 13 Lipca 2012 tych regulowanych nie używam (kupiłem na próbę) ponieważ w praktyce się nie sprawdziły - jedyne jakich używam to te z Wolfcrafta kolorowe ze zdjęcia, znalzłem je na ceneo tutaj masz link - piszą że są w zestawach po 4 szt. choć wydaje mi się ja zakupiłem je w większym zestawie link Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi