Konrad C Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Nie lubię wyciągania detali ale pomimo tego, bardzo mi się Twoja praca podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 ... razi mnie przy tak fajnym modelu rysa po pilniku na skrzyni ostatnie zdjęcie A powiedz mi jaki sens miałoby oddziaływanie pilnikiem na fakturę drewna w dobrym produkcie żywicznym? Bo ja nie mam pojęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Rzeczywiście trochę za brązowy, szczerze mówiąc zrobiłeś baaardzo lekkiego tego wasza. Zrobisz jeszcze punktowego rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonis013 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Czy małe elementy rozjaśniałaś za pomocą pędzla, czy aerografu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Pięknie wygląda ta modulacja - i te worki - cudo. Możesz powiedzieć z jakiego zestawu są te worki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Za pomocą pędzla. GrzesiekW - a przeglądałeś relacje od początku ? Worki na wieży + z przodu to produkt firmy panzerart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Za pomocą pędzla. GrzesiekW - a przeglądałeś relacje od początku ? Worki na wieży + z przodu to produkt firmy panzerart. Gratuluję, wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Gotowy do dalszych prac - ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Mogę prosić o wymiar jednego worka (taki mniej więcej)? Po cieniowaniu wyglądają genialnie. Pozazdrościć koledze wykonania - wygląda świetnie. Tylko plandeka ma za mocne cieniowanie (2 stopniowe?). Mógł byś jakoś jeszcze stonować kontrast. Ja bym tylko na twoim miejscu nie dawał tej osłony z materiału (jakoś mi się nie podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Podpatruję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 a jakim sposobem malowałeś skrzynki ?? wyglądają na bardzo realistyczne bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Wymiary Ci później napiszę. Plandeka jest chu.. bo to wypust legenda, a wymalowana w taki sposób celowo. Skrzynki malowane olejami. Ostatnia aktualizacja przed galerią. Do poprawienia zostało jeszcze kilka szczegółów no i trzeba będzie wybrudzić delikwenta. Trzeba kończyć(zamierzam dziś) bo męczy mnie już ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Wszystko ładnie się komponuje tylko tylne zapasowe koło jest jakieś krzywe podnośnik powinien być chyba innego koloru niż bazowy no i ten nieszczęsny pokrowiec na lufie no jest tragiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Z tego co się orientuję to podnośnik był w kolorze pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Ja miałbym wątpliwości jednak chyba że autor wzoruje się na fotografii z epoki jak tak to nie ma sprawy.Na szybko przejrzałem książkę o pojazdach w Afryce i okazuje się że były takie i takie a co najciekawsze wiele III w tym miejscu tego podnośnika nie miało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o technikę malarską tonaprawde wysoki poziom. Fakt, kilka rzeczy jakby silnie kontrastuje z resztą (głównie bambetle) co powoduje efekt przekolorowania. Ale ogólnie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Stety lub niestety, właśnie tak w większości wypadków wyglądały niektóre pojazdy z założonym pokrowcem na lufę. Lufy Panzerart'u z pokrowcami są zawsze robione na podstawie fotek archiwalnych, a w przypadku takich pojazdów jak PzIII N, StuGIII B czy tez francuskich Renault/Hotchiss 35, może to wyglądać, że pozwolę sobie użyć eufemizmu, niezbyt atrakcyjnie. Niemniej, jest to oczywiscie element alternatywny a de gustibus non est disputandum. Niemniej,bardzo często podczas przemarszów takie - excuise-moi pokrowce były zakładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Nie podchodzą mi te obicia, wyglądają bardziej jak dym, reszta fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Mnie się podoba ale ciut za dużo tego młotkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Koniec -> viewtopic.php?f=68&t=33574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi